Komentāri: Linda Mūrniece atklāj skaudras detaļas par savu bērnību

Krista Brīvkalne

Un vienlaicīgi viņa parakstās zem birkas #sargasimvisasgimenes. Lai gan pati atzīst, ka viņai nebija ģimenes. Kā rezultātā viņa nav spējīga izveidot arī pati savu ģimeni. Jo apgalvojums "es varu paļauties tikai uz saviem bērniem" ir pilns ar incestu. Bērniem ir jāpaļaujas uz saviem vecākiem, nevis otrādi. Viņa neizprot, cik ļoti tādi apgalvojumi uzliek pienākumu uz viņas bērniem- jo bērni ir tie, kuri ir atbildīgi par savas mātes dzīvi, viņiem vienmēr ir jābūt "klāt". Lai gan šiem bērniem tā vietā vajadzētu dibināt savas ģimenes un tikai pret saviem bērniem nest tādu atbildību, kādu šobrīd no viņiem prasa viņas māte 🙄

14.okt 2021 Atbildēt
Valda Meijere

Nevajag jau nu galīgas muļķības runāt un citu dzīvei birkas karināt

14.okt 2021 Atbildēt
Krista Brīvkalne atbilde Valda Meijere

Kāpēc muļķības? Citēju viņas teikto : viņa rūpējās par savu vecmāmiņu - lai gan tajā laikā viņas vecākiem bija jārūpējas par viņu un jāsniedz tas pamats, lai pieaugot viņa rūpētos par saviem bērniem, nevis apgalvotu, ka "tikai uz bērniem viņa var paļauties". Un kas būs, ja bērni nepiepildīs šo smago uzdevumu? L. Mūrniecei vajadzētu nevis apkārt staigāt un visus mācīt, kā jādzīvo, bet janorij tas rūgtais krupis un jāsaprot - kas viņas dzīvē bija nepareizi, kas citu izraisīts un kas pašas radīts. Jāpārstāj vainot visas pasaules vīrieši savās problēmās un jāuzņemas atbildība pašai par savu dzīvi un lēmumiem.

14.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Krista Brīvkalne

Tā ir, jā...

14.okt 2021 Atbildēt
Alise Alise atbilde Krista Brīvkalne

Nu tiešām muļķības.... Kāpēc Jūs norādat kas jādara Lindai? Viņa no saviem lēmumiem nekad nav baidījusies. Un tā ir viņas dzīve.

14.okt 2021 Atbildēt
gundega

Negribu neko sliktu, bet veči pie mums ir dzeroši , mazdzerošie ir kaprīzi , nedzerošie līdzīgi saimniekpapiem pirms 200 gadiem, kad 60 gadīgi atraitņi precēja 16 gadīgas kalpones , pārējie ir pusvīri tāpēc arī ģimenes mazas , ir normāli kaut cik , bet tiem ir slikta pieredzē ar kundzēm, kas izspiež naudu profesionāli , uzticīgie kaut kam , lai meklē kādu jauku bezdarbnieku ārzemēs .

14.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Drausmīga Jums vide apkārt...

14.okt 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis

Nu kā tev neveicas ,jūtu līdz gundega.

14.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Liepājas uzņēmējs Aivars noteikti tagad kož sev elkonī, ka palaidis tādu pastāvīgu sievieti.

14.okt 2021 Atbildēt
Roberts

Un onanē skumjās

15.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Galvenais ar visādām teorijām un pieņēmumiem nevajag pašiem padarīt savu dzīvi sarežģītu, jo viss ir daudz vienkāršāk.

14.okt 2021 Atbildēt
Rolands Savickis

Ņaud,kā Šlesers savā laikā par sūro bērnību un tēvu.

14.okt 2021 Atbildēt
Eduards

Kas ir,tēvs bērnībā izvaroja?

14.okt 2021 Atbildēt

Komentēt