Komentāri: Danilāns: Es reti zinu kādu slimību, kur vakcīna var tik labi palīdzēt, kā pret Covid

Egons Froms

Danilān , tu esi prātiņu kautkur izmētājis .

5.okt 2021 Atbildēt
Jans

Jo vairāk šādu skaļu propagandistu saukļu no tiem, kas barojas no covid, jo tālāk visas tās potes sūtīt gribās kopā ar asv ielikteņu valdību un tās laizītājiem!

5.okt 2021 Atbildēt
deserttramp

Jā un līķus jau krāmē ielās kaudzēs un dedzina kā mēra laikā. Ko var irst! Profesoram vajadzētu sekot kopējai mirstības statistikai pirms publiski vāvuļot. Pēdējo piecu gadu laikà tā nav radikāli mainijusies. Bet nākotnē iespējams švakcīnas to radikāli mainīs, un ne tikai mirstību bet arī dzimstību. Ja gribam apzelēt sezonālās gripas vērtu covid statistiku, tad tik pat labi varam pieaicināt masu medijus letāliem pēcšvacīnu gadijumiem, kas arī Latvijā nav mazums , bet kurus oficiālā medicīna un valdība spītīgi ignorē. Kārtējais pierādījums ka zinātne ir korumpēta.

5.okt 2021 Atbildēt
Sarmīte Bērziņa

Jau sen vajadzēja izolēt antivakserus. Muļķības izplatīšana ir noziegums. Uz antivakseru atbildības ir smagās mokās mirušie vairāk kā 2600 cilvēku. Ja cilvēks ir dumjš, tad viņam vajag iedot gudrību, nevis novest līdz nāvei, tā, lūk, antivakseri!

5.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmīte Bērziņa

no gripas pa gadu ES mira 75 000 cilvēku gadā (of infa internetā ).Visiem pokuju. Ja vēl tiem 2600 ir taisnība un 1 nullīti nepielika klāt.Skaitlis smieklīgs. Vakcinētos nevajag izolēt,tiem jāārstējas plānprātīgo namā.Tagad gripa pazudusi. Paskaties uz slimo skaitu slimnīcās .Tagad esot ap 500. uz 2 miljoni iedzīvotāju .Ha,ha,ha !!!!

5.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Sarmīte Bērziņa

Var redzēt, kā vakcīna iedarbojas uz Jums. Stulbāk tikai Mārcis var izdomāt.

6.okt 2021 Atbildēt
Rolands

Jā, mēs drīz būsim pirmajā vietā Eiropā tumsonības izplatīšana un lietošanā sadzīvē. Parādi aitu baram vienīgo izeju, bet aitas lauž sienu, tika caur vārtiem neies.Bija taču tik vienkāršs risinājums, bet nu jau ir stipri nokavēts, atliek tikai lokdauns un sēru mūzika(cerams, ka apbedīšanas biroji spēs savu darbu paveikt!Apbedīšanas biroja sauklis-NEVAKCINĒJIES, ESI MĪĻI GAIDĪTS!

5.okt 2021 Atbildēt
Laine

Nav grūti dzīvot ar tādām bailēm? Valdība pateiks, ka Covid var uzveikt ar to, ka tu nolec no tilta Daugavā un tu tak darīsi to. :)) Ja tu regulāri slimo, tad protams tev vajag to poti, bet ja es savā pusmūžā neatminu, ka es un kāda no manas ģimenes ir slimojis ar gripu vai citām zarazām, tad neredzu jēgu. Kopš Covid sākumā, kas nav mazs laiks, Latvijā inficējušies ir nedaudz pāri 160 000, bet patiesi slimie nepilni 12 000 tūkstoši. To info var izlasīt spkc. Tādad, ja tu neesi pavisam dumiņš, tad sapratīsi un izpratīsi situāciju, bet ja esi dumiņš, tad pēc pusgada skriesi bliezt sev nākamo poti.

5.okt 2021 Atbildēt
Rolands atbilde Laine

Man jau tas pusgads pagājis, nāksies vien iet, bet nav runa par bailēm . Starp veselo saprātu un bailēm ir liela starpība, jo nezin vai tu mēģinātu likt pie deniņiem pistoli, kurā no sešām patronām piecas tukšās, bet viena ar lodi un izšaut, nezinot, kura patrona stobrā. Kā tu domā, kāpēc mira tie smagi slimie, kuri bija pieslēgti pie skābekļa ventilatora, mira nosmokot, jo vairs nebija darboties spējīgas plaušas? Vai tā notiek ar gripas slimniekiem(ja nu vienīgi difterijas gadījumā? Vai neesi dzirdējusi par ļoti rūdītiem, iepriekš neslimojušiem ,kuri aizgāja ļoti ātri? . Tavuprāt visi slimie, mirušai ir aktieri? Nulabi, piekrītu, ka uz mūsu planētas salasījušies, savstarpēji sarunājuši teātri spēlēt pāris miljoni cilvēki, bet ne jau tik daudz,cik viņu ir pašlaik. Tu esi dikti "izglītota". par profesoru daudzkārt gudrāka, tad sniedz priekšlikumu,KO DARĪT! Ko, nevelk, jeb prātiņa trūkst, varbūt bail, ka sodīs par brīvdomību, varbūt nogalinās? Saki droši, ja baidies viena, tad salasieties lielāks bars, iesniedziet priekšlikumu Saeimā! Ko, atkal kājas no bailēm trīc, bail izgāzties? Tukši muldoņas jūs, COVID noliedzeji, tukši muldoņas, jo jūsu domāšana pat amēbas līmeni nesasniedz!

5.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Rolands

Neviens jau nenoliedz, bet tagad covid ir tikai bizness. Ne velti saražojuši līdz 2023 gadam. Varēsi pumpēt uz nebēdu.

6.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

:DDD

5.okt 2021 Atbildēt
Labais

Jā, šis zombis uzskatāmi pierāda, ka vecums nāk komplektā ar demenci, plānprātību un citiem jaukumiem.

5.okt 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

Ui,dakter...A kāpēc gripa vēl pastāv?Bet ir slimības,kuras ir patiešām pagātnē,ja vien netiks tīši izvilktas gaismā un pret kurām vakcīna līdzējusi.Tādas taču ziniet,vai ne?

5.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu, jāatzīst, ka vienā ziņā viņam ir taisnība, jo, pateicoties vakcīnām, šodien tikpat kā vairs nav bērnu triekas, difterijas, baku un vēl jau kaut kā trūkst, no kā agrāk cilvēki masveidā mira.

5.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

paskaties kur uzrodas karš,tur uzreiz šitās slimības atkal parādās,viss no netīrības un bada un pofig tā vaksācija.Lasiju ,ka Abhāzijā ir standarta slimība vēdertīfs.Kāpēc? Skatijos Suhumi tur visa kanalizācija iet pa ielām,neviens nav remontējis kopš 80 jiem gadiem.Lūdzu sūdi pa ielu,subtropi un tīfs.

5.okt 2021 Atbildēt
Andris Stafeckis

Kads nu tur profesors nodzeries stulbs vecis kas lien dirsa pasreizejai klikei cerot ka vinam atmetis kadu kaulu

5.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Un te jau atkal komenta 99% neta idioti un dalbajobi Andris Stafeckis un citi neta idioti un Danilanam protams ir 100% taisnibas.

5.okt 2021 Atbildēt
Rolands

Vai tev bez iekšu iekšām cita vaļasprieka nav?

5.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jau sāk apnikt šitā večuka uzbāzība, tāpat kā Viņķeles centieni, to vismaz var saprast - jauna sieviete cenšas izrādīties.

5.okt 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Nu kautkaa jareklamee taksh vakciina-taapeec atrodas taadi profesori!!!!!!

5.okt 2021 Atbildēt
Rolands

Bet tu gan esi varen gudrs dīvāna plumbumdibenatis.

5.okt 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish atbilde Rolands

Un tev,Roland,atsleedza internetu,vai akls esi!? Varbuut invaliids,ka netiec no maajaam aaraa!? Da tur debiilam jaabuut,lai neredzeetu to visu afeeru ar covidu!!!!!!!

5.okt 2021 Atbildēt
Jānis Kūlis

Varbūt arī vakcīna palīdz un ir laba, bet tad kāpēc man jāparakstās, ka necelšu pretenzijas, ja būs blaknes ? Man par savām kļūdām jāatbild, tad kāpēc par savām nenes atbildību vakcīnas izstādātāji un valdība ?

5.okt 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tādam parakstam nav pilnīgi nekāda juridiska spēka.

5.okt 2021 Atbildēt
Dalina Kalniņa

Vecums nenāk viens......

5.okt 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Ko nu muldi,Danilaan ! Pagaidiisim paaris gadus un TAD secinaasim ...Vispaar,cik Jums maksaa par kovidafeeras reklameeshanu ?

5.okt 2021 Atbildēt
Rolands

Vai tu ceri, ka nejauši COVIDs neklausās? Lai Dievs dod tev visus COVIDpriekus izbaudīt! Mani nebaidi, ezis no plikas pakaļas nebaidās, Gaidu žulti, gāz tā pa īstam, sen neesmu priecājies par antivakseru žults izvirdumiem, gaidu, ha, ha, ha!

5.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Rolands

Nu esi tak dīvainis. Es covid pārslimoju jau februārī. Gripa kā gripa, tieši tādi paši simptomi.Ar novārdzinātu imunitāti var no iesnām atdot galus.

6.okt 2021 Atbildēt
Teors

Man ļoti gribētos uzzināt Profesora aprērēju izglītības līmeni, inteliģences līmeni elementāras pieklājības trūkumu un grib'tu pajautāt vai Jūs esat izdarījuši cilvēku labā kaut vienu tūkstošo daļu no tā ko ir veicis Jūsu nonievātais Profesors. Laiks visu saliek savās vietās. Nenovēlu lai Jums kāds veltītu tādus komēntārus kādus veltījāt Profesoram.

5.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Jā viņš ir daudz darijis sabiedrības labā būdams čekas maisos kā agents '' Dainis''

5.okt 2021 Atbildēt
Leons

Pievienojos. Ļoti iecienīts un mīlēts ne tikai studentu, mediķu , bet arī ārstu vidū. Bija gods klausīties dažas viņa lekcijas.Lielisks orators.Lielisks ārsts.Kļūdījās tikai Hipokrāta nostādnēs. Tas aizliedza ārstam ārstēt sevi.Bet ne mums viņu mācīt.

5.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nezināju,ka skābeklis ir stāvoklis.Dažreiz stāvoklis man ir,bet skābeklis tur nav vainīgs.Redz saka ,ka vakcīnas palīdz kovidam,bet citām slimībām ne īpaši.Hohma un humors !!!Tav vecajam čekas stukačam vajag jau uz pansionātu.

5.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Tu debilas neta idiots un neta pederasts un beidz neta dirst savus slimos neta murgus dzintars

5.okt 2021 Atbildēt
Roberts

Vecais čekas stukačs kaut tu mirtu pēc saviem mazbērniem

6.okt 2021 Atbildēt
Roberts

Vecais čekas stukačs

6.okt 2021 Atbildēt
Roberts

Smirdošais vdk stukačs

6.okt 2021 Atbildēt

Komentēt