Komentāri: Fitnesa trenere Nika Linde pieķer savu dēlu smēķējam e-cigaretes

bezkaunīgais sivēns

Jādomā, ka nopēra arī.

29.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Izsita zobus...

29.sep 2021 Atbildēt
Kоments

Jau sešdesmit gadus smēķēju parastās un neviens negrib mani pāraudzināt.. Māmiņa gan vairs neredz, jo sen viņā saulē, bet kad vēl redzēja, arī negribēja pāraudzināt.. Varbūt jūs pārāk iespringstiet ar to pīpēšanu..? Kādreiz briti, pat deva uz skolu līdz bērniem pīpi, jo bija novērots, ka viņi tad mazāk ēd...

29.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Nu tāds stāžs man gan nav, bet, ko grēkot. Smēķēju uhhh, ākstīšanās neskaitās,Bet labākās brokastis ir kafija, ar pāris cigaretēm.

. Kādas brokastis bez kafijas un divām cigaretēm?Kāds darbs bez kafijas un nikotīna devas?

1.okt 2021 Atbildēt
Fra

Kopš Ušakovs izveidoja savu "Guantanamo rotaļlaukumiņu" stadiona vietā, uz to plūst pusaudži no visiem Rīgas rajoniem (tāds laikam bija mērķis visus atvilkt uz Centra rajonu). Tur tad visi tie pusaudži gan viens otram dod ko smēķēt, gan dalās ar visu ko savā starpā, varbūt pat tirgojas. Pēc tam apkārtējo namu pagalmos caurām dienām dūmina, bļaustās un nokārto savas vajadzības. Apkārtējiem iedzīvotājiem uzkrauts liels slogs. Īpaši nepatīkami, ka viņi to dara mazo bērnu spēļlaukumiņā Čaka ielas 135 sētā. Un policija protams tur nav manīta. Vecāki jau nekontrolē un nezin, ko dara viņu "luteklīši".

29.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Policijai jāķer noziedzīgās tantiņas, kas bez VID atļaujas nelegālos ābolīšus tirgo.

29.sep 2021 Atbildēt

Komentēt