Komentāri: Bils Geitss: Nākamā pandēmija būs vēl sliktāka par Covid-19

Kaspars Namsons

Shis zin vairaak nekaa paareejie, laikam jau sazverestibu teoriju piekritejiem taisniba, pashi tos virusus taisa un tad piedaavaa vakciinu... Jo kaa gan 100 dienas uztaisit vakcinu? Mierigi - ja viruss un vakcina jau ieprieksh sagatavoti.

9.okt 2021 Atbildēt
Ella

Interesanti, kā tas vecais krāms to tik droši var apgalvot? Tieši kas viņam liek domāt, ka sliktāka? Varbūt gluži otrādi-tā būs mazāk bīstama? Viņš ko, ir kāds 21.gs nostradamus? Vai vienkārši runājot covids neattaisnoja uz to liktās cerības, un nenomērdēja pietiekami, tāpēc tagat caur puķītēm mūs gatavo kam niknākam? Izskatās, ka Billijs pats nemaz kreņķi neķer par tādu štruntu-ne šo maskā redz, ne vakcinējies. Filantrops, ko neteiksi... Iecēlis sevi dieva vietā vecais mūdzis, un iedomājies, ka viņam ir noteikšana pār cilvēku dzīvību un veselību.

9.okt 2021 Atbildēt
Gundars Meisters

Tā vienkārši ir matemātiska modelēšana ,ņemot vērā līdz šim notiekošo procesu likumsakarības .

9.okt 2021 Atbildēt
Игорь Амелька atbilde Gundars Meisters

tu esi muļķis vai izliecies? KOvid-19 ir mākslīgi radīts. Tikai nejēgas var apgalvot, ka kāds ķīnietis apedis slimu sikspārni un ar to visu sākās. Vīrus radīts Uhaņas laboratorijā, par to nav strīda. Bet kas strādāja šajā laboratorijā? Pareizi amerikāņu un fraņču virusologi. Un kāda sakritība: rad amerikānis un divi fraņči visai negaidot nu turienes aizmuka, sākās pandēmija. Visdrīzāk vīrus bija izstrādāts ķīniešu daļējai iznicināšanai, bet, ka jau vienmer, jeņķi neprot domat pat soli uz priekšu: Uhaņā bija daudz eiropiesu, amerikāņu tūristu...

9.okt 2021 Atbildēt
Aldis Ozols

Šī pati koronvīrusa epidēmija var būt pietiekami postoša, ja cilvēki neattapsies, ka jāierobežo pārvietošanās brīvība un jāievēro higiēna.

9.okt 2021 Atbildēt
Zuze

teica idiots Aldis Ozols

9.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Zuze

Ozols ir pat vēl stulbāks par mani.

9.okt 2021 Atbildēt
Lauma

Ozol, uz tevi vakcinācija jau ir atstājusi neglābjamas sekas, tavas smadzenes diemžēl nekad vairs nebūs normālas. Turpmāk vari pielūgt savu dievu billiju un skriet pēc viņa vakcīnām jau pirmajā dienā.

9.okt 2021 Atbildēt
Zuze

pretīgā ķirzaka

9.okt 2021 Atbildēt
Laine

Covids ir izmēģinājuma vīruss? Dzīvoja cilvēki entos gadus bez vērā ņemamiem vīrusiem. Te parādījās covids un vakcīnas kā sēnes pēc lietus. Covids vēl nav beidzies, bet te hops, mūs jau biedē ar nākamo vīrusu. Uz 100%, ka tas arī būs, ja uz zemes dzīvos tāds geits.

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Geitss izskatās priekš saviem 65 gadiem ļoti slikti .Āda uz sejas kā 80 gadīgam vecim.Redzēju viņu vienā fotkā tikai T kreklā,izskaijās pēc veca,sapuvuša bumbiera.Ilgi nevilks,jo ļoti neveselīgs skats viņam.

9.okt 2021 Atbildēt
Diana Kr atbilde Dzēsts lietotājs

Ta tam bus but!

9.okt 2021 Atbildēt
Lauma atbilde Dzēsts lietotājs

Cerams. Vai vismaz kāds vēl augstāks par viņu varētu ierosināt billijam pasēdēt cietumā uz visu viņa atlikušo mūžu par viņa pasaules mēroga afērām.

10.okt 2021 Atbildēt
Lexa Baumhouse atbilde Dzēsts lietotājs

Gan jau ari par to ir padomajis, vai nu smadzenes parskenes chipa, ko pec tam implants sliiva (sleave). Vai klones tadus izdzimtenus ka vinsh pats, vina vecais tak aizsaka bernu planoshanas kliniku, cik nu tas atbilst nosaukumam dievs vien zin.

10.okt 2021 Atbildēt
Igors Kols

Galvenais ir nepārsteigties un nepalaist realizācijā vakcīnu agrāk, kā vīruss sācis "plosīties" un identificēts! Vispār jau Bils varēja dot kaut aptuvenu datumu, kad tas vīruss tiks palaists, lai cilvēki varētu laicīgi aizņemt rindu uz poti, tāpat, kā uz "Lidl" atklāšanu.

9.okt 2021 Atbildēt
Lexa Baumhouse

Haha, ari ta varetu teikt 👍

10.okt 2021 Atbildēt
Veselīgs adekvāts uzturs

Tie kas nav dzirdējuši Bila Geitsa lekciju 2015 gada vasarā, tad nāksies man vēlreiz atkārtot ko viņš teica: ”Mūsu ir krietni par daudz. Cilvēku skaits visā pasaulē tuvojas 9 milijardiem. Ja mēs labi ''pastrādāsim'', tad varētu samazināt cilvēku skaitu par 10-15% !!! Vēl Geits teica, NĀKOTNĒ MŪS VISUS SAGAIDA VĪRUSA UZPLŪDUMS'', bet nepateica kāds un kad. Tie bija Bila Geitsa vārdi! Jums tas neko neizsaka ?! Lieta tāda, ka šī te PLANdēmija jau iepriekš tika SMALKI UN DETALIZĒTI ieplānota, pamatīgi IZSTRĀDĀTA, tikai vairums cilvēku, diemžēl, to nezina! Tāpēc nākas atgādināt tiem kas jau to zina, un tiem, kas neko nezina ! Neļaujiet sevī ielaist eksperimentālo ŠVAKCĪNU, jo galu galā tā ir eksperimentāla! NEVIENS no mums nav eksperimentu trusītis! ŠVAKCĪNA NAV izgājusi savu pārbaudes ciklu, kā minimums 5-10 gadus! Jautājums ir tāds - kāpēc tik ļoti grib ŠVAKCINĒT visus cilvēkus pēc kārtas?! Tāpakt kā aitas uz cirpšanu?! Bils Geits vēlas īstenot savus plānus kopš 2015 gada, tapēc viņš neapstāsies kamēr nebūs ŠVAKCINĒTI vizmas 90-95% cilvēku visā pasaulē! Sen zināms fakts, ka pasaules bagātākie cilvēki grib lai uz pasaules būtu - ZELTA MILIJARDS. To var izlasīt Viltšīrā, apvienotajā karalistē uz stonhedža lielajiem akmens bluķiem! Oligarhiem ir vajadzīgs ZELTA milijards, kas viņus apsargās, izpriecēs, un apkalpos. Pārējie 8 milijardi tiek pakļauti utilizācijai, nevajadzīgas sīkas biomasas daļiņas, diemžēl. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka Šī te ŠVAKCĪNA satur tādus ķimiskus elementus - smagos metālus, kā piemēram svinu, dzīvsudrabu, formalīnu un pat embrija daļiņas, un vēl daudzus citus elementus, kurus mums parastajiem mirstīgajiem NEKAD neviens zinātnieks neatklās! Normālam veselam cilvēkam nav vajadzīgas nekādas, eksperimentālas ŠVAKCĪNAS, pēc kuras potes ilgākā laika periodā nav zināmas sekas! Kaut gan dažas no tām jau ir zināmas, kā piemēram: sievietēm neauglība, autisms, trombi! Mūsu dabiskā imunitāte pati spēj tikt galā ar vīrusiem un papildus iejaukšanās mūsu ķermenī, imūnsistēmā ir - NOZIEGUMS un genocīds pret cilvēku kā tādu!!! Tas nav pieļaujami! Masu informācijas līdzekļi ZOMBĒ un cenšas pakļaut cilvēku prātus ar savu propagandu un ideoloģiju! Overtona logs labi iedarbojas uz masām! Domājiet līdzi, analizējiet, meklējiet sakarības!

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Uz kovidfaniem tas neiedarbojas,tie domā ,ka ir prioritārie un Geitss viņus visus grib glābt.

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Svins un dzīvsudrabs ir tīra inde.Pat kausējot zvejas tīkla atsvarus no svina var saindēties tikai no tvaikiem.Izraisa neauglību un visu ko vien var iedomāties.Tas ir viens no indīgākajiem metāliem.Vakcīnā es domāju,lai izraisītu neauglību,bet vai var glābties no kovida potējot indi,es šaubos

9.okt 2021 Atbildēt
are

Hvz, vai viņš tā nu ir teicis, bet kā tas iet kopā ar patērētāju samazināšanos?

9.okt 2021 Atbildēt
Lexa Baumhouse atbilde are

Viniem nav vajadzigi tik daudz pateretaji, Jo naudas visiem biljardieriem kopa tik daudz ka var nopirkt visu planetu, jeb vienam biljardieriem tik naudas cik nav visas pasaules parastajiem iedzivotajiem kopa, plus vini pashi printe cik vel vajag, cilveki savu darbinu padarijushi, tagad cilvekus vares aizviet ar robotiem, ko jau praktize, iefiltrejot cilveku apzina ar mazakam lietam, ka robot puteklusucejs, autopilots lidmashinam, mashinam, maksligais intekekts siri un citi dranki ikdiena.

10.okt 2021 Atbildēt
Ieva Volcīte - Žagata atbilde are

100% Bila vārdi, to lekciju noteikti var atrast netā. Sen pirms kovidhistērijas sākuma redzēju.

15.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Afrika Covid-19 ir tikai 5% un ko tas idiots Bils Geits te atkal murgo savus slimos murgus..

9.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Viņiem pietiek ar malāriju, tuberkulozi un zilīšu HIV.

9.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Tu slima neta idiota un HIV jau sen nav nekada sakara ar gejiem

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Tā ir pederastu pirmā slimība ko izplata.Vēl ļoti bīstama ir tā saucamā ezīša slimība.Izvelk un čibriks pēc ezīša izskatās,jo apēstās zivju asakas sadūrušās.Ļoti bīstama pederastiem,jo draud infekcija un čibrika amputācija.

9.okt 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Dzēsts lietotājs

Es nevaru:) Tā smējusies nebiju sen-ezīša slimība. Pēc Mārcēna spriežot,viņa agresijas viņam čibriks sen jau amputēts.

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Sarmite Nikitina

Mārcim nav nekāda vaina,tikai dupsis jānomaina! Atnāk 90 gadīgs vecītis pie seksapataloga un saka,ka gribētu nu lai tas kaut nu mazliet darbotos.Māsiņa saka..nu ko jūs? Jums tak tik gadu,bet jums vēl tādas lietas prātā !Vecītis...meitiņ ,man vismaz tā lai varu pačurāt kājās stāvot,jo tupus čurāt man ir kauns !

9.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Sarmite Nikitina

Es jau sen teicu,kam neta mauku un neta pederastu neta slimie murgu ir pie dirsas Niktina un dzintars..

9.okt 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Lielais teicējs! Nevienam neinteresē pederdroškas teicieni.

10.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

kam,kāām,te labpatīk adotēēs ??!!! ...Padoties..ekselence !!!! k.f.Vella kalpi.

10.okt 2021 Atbildēt
Lietussargs

A varbūt plānotāji nošāvuši greizi un tāpēc biedē ar jaunu vīrusu? Jo no šī mirstība nav pārāk liela- 2%. Citām slimībām lielāka mirstība. Tā plānotāji to zelta miljardu nedabūs.

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tas tik sākums.Te pēc 1 mēneša nomirs 70 gadīgs un neko nepierādīsi,bet pēc gada 40 gadīgs nomirs un ari neko nepierādīsi.

9.okt 2021 Atbildēt
Anda Kalnberga

Nu re, par ko ta visi cepās? Par visu jau atkal ir padomāts! Tā kā pirmais eksperiments izdevās kā nu pirmie izdodās, tad nākošais nāks ar kļūdu labojumu un viss būs čikiniekā! Ko lai saka? Baudīt dzīvē visu ko vēl var baudīt, kamēr vēl dzīvi!

9.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Par Belgradas un Tripoles bombardēšanu tā tiem amerikāņiem arī vajag.

9.okt 2021 Atbildēt
are

Ko var darīt ar tiem bērnu slepkavām? Paijat vai?

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

laiks jau par koka manteli domāt ,nevis par naudu. Labaratorijās rodas jaunie paveidi.

9.okt 2021 Atbildēt
Edgars Klavins

-tūdaliņi jau var tagad sākt šūt jaunus sejas pamperus! Bilijs jau ir sarūpējis jums jaunu covidu !

9.okt 2021 Atbildēt
Vladlena Vladlena

Naudas lieta.

Farmacetiskās kompānijas zeļ un plaukst. Tā ir zazvētestība pret cilvēci.

Sen viņš jau ir teicis,ka kaut ko jādara,jo planēta zeme ir pārpilna ar tās iedzīvotājiem.

9.okt 2021 Atbildēt
Andris Savickis

dirsā viņam pandēmiju....darīt nav ko un čakarē smadzenes būtu labāk bietes gājis laukos kaplēt

9.okt 2021 Atbildēt
Gunars Priede

Gan jau taisnību viņš saka. Potētie sāks masveidā izmirt. Un norakstīs uz jauno pandēmiju.

9.okt 2021 Atbildēt
Agita Jansone

Geitsa pandēmijas

9.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

ļoti precīzi.Geitsa -19.

10.okt 2021 Atbildēt
Zinta Vīgule

Patiesība un taisnība uzvarēs. Visam ir savs laiks. Ikvienam nāksies atbildēt par saviem noziegumiem. Miljardi nepalīdzēs

9.okt 2021 Atbildēt
Ilva Kuze

Šis ir " lielisks" un atklāts paziņojums .

Saturieties vakcinētie !

Šī masveida ,daudzreizējā ,,līdz galam nepārbaudīto ,vakcīnu pielietošana novedīs pie iedzimtās imunitātes sagraušanas .Iedzimtā imunitāte ir pašregulējošs ,atjaunojošs mehānisms un ,tad bez zālēm un vakcīnām nevarēs dzīvot ,labākajā gadījumā ,ko šis un citi kungi vēlas .

10.okt 2021 Atbildēt
Lexa Baumhouse

Taisni vai pats musdienu pravietis vai Vanga 🤔😂😂😂

Galvenais saglabat pokerfeisu kamer lej ka pa reni savus "pravietojumus"

Protams, sen zinama ir patiesiba un prakse, ka vini vispirms rada problemu tad it ka nak klaja ar risinajumu, kuru jau bija ieprieksh izplanojushi. Cerams, ka kaut kad taisna tiesa uzvares 🙏

10.okt 2021 Atbildēt

Komentēt