"Mihaels ir citāds"; Šūmahera sieva pirmo reizi runā par vīra negadījumu

© Reuters/Scanpix/Leta

Pirmo reizi kopš traģiskā negadījuma, autosportista Mihaela Šūmahera sieva Korīna ir publisksi runājusi par vīra veselību.

52 gadus vecā Korīna retā intervijā atklājusi, ka viņa ilgojas pēc Šūmahera "katru dienu".

"Man Mihaela pietrūkst katru dienu. Viņš ir šeit, bet citāds. Taču šeit. Viņš joprojām man parāda, cik stiprs ir," intervijā teikusi Korīna.

Korīna tic, ka Šūmaheram ir "sargeņģelis", kas viņu pasargāja no nopietniem ievainojumiem 17 gadus ilgajā autosportista karjerā, tāpēc viņai nebijusi sajūta, ka ar viņu var kaut kas notikt.

"Negadījums bija neveiksme - tādas var dzīvē piemeklēt ikvienu," uzskata sportista sieva.

Korīna šajā laikā saņēmusi arī daudz kritikas, ka slēpj no faniem sportista veselības stāvokli un ir viņu izolējusi no visiem.

"Mēs cenšamies turpināt dzīvi kā ģimene, tā kā Mihaelam patika un joprojām patīk. Mēs dzīvojam visi kopā mājā. Mēs veicam terapiju. Mēs darām visu, lai Mihaelam būtu labāk un ērtāk," skaidro Korīna.

Kā zināms, 2013. gadā Šūmahers cieta slēpošanas negadījumā Francijā.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.