Kādi bija dziedātajas MakSim pirmie vārdi pēc komas?

© Tass/Scanpix/LETA

Vairāk nekā mēnesi 38 gadus vecā dziedātāja Marina Maksimova pavadīja komā. Bet tagad MakSim viss ir kārtībā: viņa ir mājās kopā ar ģimeni. Marina sazinājās ar skatītājiem TV šova "Vakara Urgants" ietvaros, kur viņa nedaudz pastāstīja par savu veselību.

Marina Maksimova pateicās faniem par atbalstu, norādot, ka, pateicoties viņu lūgšanām, viņa izdzīvoja un izvairījās no nopietnām sekām. Dziedātāja atcerējās arī to, ko viņa palūdza uzreiz pēc pamošanās no komas.

"Es vēlos pateikties visiem tiem, kas par mani uztraucās. Pateicoties jūsu atbalstam, es tagad stāvu uz savām kājām, esmu pie pilna prāta un ar manu atmiņu viss ir kārtībā. Es gribētu atcerēties brīdi, kad es atguvu samaņu, atvēru acis. Neviens nespēja noticēt šim brīnumam."

Pēc dziedātājas teiktā, slimnīcas darbinieki bija gatavi izpildīt katru viņas vēlmi. "Viņi man jautāja, ko es tagad gribētu. Es atbildēju: karalisko siera burgeru, saldskābo mērci, kolu bez ledus," jokoja dziedātāja.

Slimības laikā Marina zaudēja daudz svara, kāju muskuļi atrofējās, tāpēc tagad viņa staigā ar grūtībām.. Neskatoties uz to, MakSim personīgi pavadīja jaunāko meitu uz soklu un pat nofotografējās. Tomēr ar karjeru tuvākajā laikā būs jāiepauzē. Diez vai dziedātājadrīz vien varēs atgriezties uz skatuves.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.