Skandāls! Britniju Spīrsu apvaino par uzbrukumu mājkalpotājai

© Reuters/Scanpix/Leta

Dienvidkalifornijas policija nodevusi prokuratūrai lietu par dziedātājas Britnijas Spīrsas uzbrukumu mājkalpotājai, ziņo "Mirror".

Saskaņā ar Venturas piliciju, dziedātāja augusta sākumā esot uzbrukusi mājkalpotājai.

Dziedātājas advokāts Metjū Rozengarts noraidījis šos apgalvojumus, tos apzīmējot kā "pārspīlētu sensāciju tabloīdiem".

Policija iepriekš ziņoja, ka incidentā, kas noticis 16. augustā,neviens nav ticis ievainots.

Venturas pagabala prokuratūra tagad izlems, vai Spīrsu apsūdzēt pārkāpumā.

Jau vēstīts, ka pēc aptuveni gadu ilgas tiesāšanās, Britnijas Spīrsas tēvs nesen ir piekritis atteikties no meitas aizbildniecības, kas iekļauj kontroli pār viņas dzīvi un finansēm.


Aptuveni 13 gadus Džeimijs ir bijis meitas aizbildnis un kontrolējis viņas dzīvi. 2008. gadā Spīrsas tēvs kļuva par meitas aizbildni, jo viņa bija piedzīvojusi ļoti smagu dzīves posmu. Dziedātāja 2007. gadā piedzīvoja mentālo sabrukumu. Dziedātājas tēva pārraudzībā visu šo gadu garumā bija Spīrsas finanses, viņš pieņema lēmumus, kas saistīti ar mūzikas ierakstīšanu, koncertturnejām, uzstāšanos televīzijā un citos projektos.

Pēc ilgstošas dziedātājas publiskas aicināšanas un tiesas prāvām, tēvs beidzot ir piekrits pārtraukt aizbildniecību, tādējādi dziedātāja pati varēs rīkoties ar savām finansēm.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.