FOTO: Britnijas Spīrsas kadri raisa baumas par grūtniecību; ko saka dziedātāja?

© Reuters/Scanpix/Leta

Britnijas Spīrsas publiskotie pikantie kadri raisījuši faniem aizdomas, ka dziedātāja ir stāvoklī vai veikusi krūšu plastisko operāciju. Spīrsa nolēmusi viest skaidrību.

Spīrsa soctīklos ievietojusi vēl kadrus, kuros redzama teju kaila un tiem pievienojusi paskaidrojumu.

"Nē, mīļie, man nav veikta krūšu palielināšanas operācija un es neesmu stāvoklī. Man šajās bildēs ir pilnīgas krūtis, jo es paēdu! Pirms parādu vēl fotogrāfijas ar savu augumu... gribu, lai saprotat manas domas par to, kāpēc es rādu savu ķermeni!"- ieraksta sākumā pauž Britnija.

Viņa norāda, ka atklātās fotogrāfijas publisko, jo vēlas sevi redzēt labākā gaismā, īpaši pēc visa pārdzīvotā.

"Es esmu sieviete - skaista, jūtīga sieviete, kurai jāpaskatās uz sevi vistīrākajā formā," rakstīja Spīrsa.

Jau vēstīts, ka pēc aptuveni gadu ilgas tiesāšanās, beidzot popzvaigznes tēvs ir piekritis atteikties no meitas aizbildniecības, kas iekļauj kontroli pār viņas dzīvi un finansēm.

Aptuveni 13 gadus Džeimijs ir bijis meitas aizbildnis un kontrolējis viņas dzīvi. 2008. gadā Spīrsas tēvs kļuva par meitas aizbildni, jo viņa bija piedzīvojusi ļoti smagu dzīves posmu. Dziedātāja 2007. gadā piedzīvoja mentālo sabrukumu.

13. augustā, publiskotajā tiesas dokumentā bija sacīts, ka Džeimijs Spīrss ir gatavs atteikties no savām pilnvarām. Šobrīd nav vēl zināms, kad tieši beigsies Britnijas tēva pilnvaras, jo tiesā iesniegtajā dokumentā nebija minēts konkrēts datums, kad tas varētu stāties spēkā.