Negaidīti! Kaspars Saulietis tomēr ir kopā ar Sanu Timmu

© Romāns Kokšarovs/F64

Lai gan iepriekš tika vēstīts, ka latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma izveidojusi attiecības ar hokejistu Kasparu Saulieti, pēc neilga laika pāris tomēr pašķīrās, taču, kā vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Hokejists strādā ziedu piegādes uzņēmumā" izdevumā "Privātā Dzīve", Kaspars atkal satuvinājies ar Sanu.

Kā raksta izdevums, Kasparam veicas ne tikai biznesā, bet arī mīlestībā. Viņš atkal esot satuvinājies ar Sanu Timmu.

"Mums bija pirmais attiecību posms, tad pašķīrāmies, bet tagad būvējam otro posmu. Mēs to neafišējam. Kad precēsimies, gan par to uzzinās," sacīja sportists.

Runājot par biznesu, Kaspars ir iesiatsījies puķu biznesā - viņš ir izvēlēts kā kādas kompānijas ga;venais pārstāvis Baltijas valstīs un atbild par mārektingu, reklāmu, kontaktu dibināšanu.

Iepriekš vēstījām, ka Sana Timma saviem sekotājiem sociālajos tīklos pastāstījusi, kādas patiesībā ir viņas attiecības ar hokejistu Kasparu Saulieti.

"Mēs esam draugi. Dzīve mūs saveda kopā apzināti, abi bijām līdzīgos dzīves posmos, salauzti, sāpināti, daudz viens otram emocionāli palīdzējām," tā, atbildot uz kādas sekotājas jautājumu par attiecībā ar Saulieti, pauda Timma.

Slavenības

Princis Harijs 15. septembrī svinēja savu 40. dzimšanas dienu kopā ar sievu Meganu Mārklu un bērniem Vācijā, raksta "Daily Star". Kā jau tas pieņemts svētkos, princis saņēma arī dāvanas. Nav zināms ar kādām dāvanām viņš ticis apdāvināts apaļajā jubilejā, taču reiz viņš publiski nosauca, kas ir sliktākā dāvana, ko viņš jebkad ir saņēmis no kāda ģimenes locekļa.

Svarīgākais