Maligina dalās ar ļoti personisku ierakstu sievietēm

© Ekrānuzņēmums no Instagram/ helen_ora_official

Aktrise un miljonāra Valērija Maligina atraitne Elīna Maligina sociālajā vietnē Instagram veltījusi ierakstu sievietēm.

"Tā nav grūtniecība, kad no rīta pamostos pārdabiska spēka piepildīta un kad visi saprot augļa nēsātājas hormonu vētru nopietnību un ir gatavi veltīt rūpes Lielā uzdevuma priekšā. VĒL PASTĀV pavisam vienkāršie rīti, kas mēdz atkārtoties( pēc maniem vērojumiem tie ir precīzi ) reizi mēnesī un ilgst 1-3 dienas. Tas nav nekāds vinnests loterejā un nav arī it kā nekāds lāsts... IT KĀ," raksta Elīna.

Viņa atzīmē, ka vīrie'di "šos sajūtu apkopojumus mēdz dēvēt" dažādās frāzēs, ko dzierdējušas daudzas sievietes un, kuras mēdz būt arī neglaimojošas, piemēram, sievieti nodēvējot par "vella mātīti", "rīmu" vai "raganu".

"Jo, domāju, ka ne man vienīgajai šais Dieva dāvātajās vēsmās NELIEN KĀJĀS BIKSES, NEVAR NOVILKT GREDZENU( jo pirksti ir pārvērtušies par cūkgaļas sardelēm), KAITINA KĀ BĒRNS BROKASTĪS ŽĻAMBĀ OMLETI, NEIEREDZU AGROS RĪTA DARBUS, SEJA 35 GADU VECUMĀ IR PUMPAINA KĀ SALDAJOS 16, BET, GALVENAIS IR IZĒST VISU LEDUSSKAPI, pasūtot vēl kādu DŽANKFŪDU , lai kaut nedaudz atpūtinātu sevi no pārpasaulīgā noguruma un citiem tracinošajiem kairinātājiem...
Tādēļ, dārgie kungi, ja es netīšām šinīs maģiskajās stundās jums veltu kādu pārlieki skarbu un neattaisnotu vārdu, vēlams to uztvert kā dabas dāvanu, jo tas jums mantojumā gājis secen. Esiet līdzcietīgi. Ar cieņu un mīlestību tas nav saistīts. Nedaudz sapratnes un jūsu vecās labās sievas, draudzenes, brūtes un kolēģes pēc pāris dienām atkal būs savā dieviešu ampluā," raksta Maligina.

Ieraksta nobeigumā viņa pastāsta par kādu benzīntanka darbinieku, "fantastisku jaunekli", kurš nezaudēja humora izjūtu un "vīrišķo stāju pamatīgas VELLA MĀTĪTES likstu plosītajā ģelā ap mašīnas kapotu", kad bijis nepieciešams papildināt vējstikla šķidrumu.

Slavenības

Publiskos pasākumos, medijos ir pierasts redzēt simpātisko rakstnieci, režisora Dž. Dž. Džilindžera sievu Ingu Grencbergu skaisti saposušos. Taču Inga pārsteidza un šokēja daudzus, sociālajā tīklā publicējot foto, kurā redzama Inga, kas, kā viņa pati saka, “iekšēji” ir pilnīgi sabruksi.

Svarīgākais