Madonna īsi pirms 63 jubilejas žilbina fanus pikantā apģērbā

© Reuters/Scanpix

Populārā amerikāņu dziedātāja Madonna drīzumā svinēs savu 63 jubileju. Īsi pirms savas dzimšanas dienas zvaigzne dalījusies ar žilbinošām fotogrāfijām sociālajā medijā "Instagram", vēsta medijs "Daily star".

Madonna "Instagram" ievietoja fotogrāfijas, kurās ir redzama īsos šortiņos un blūzē ar dziļu dekoltē.

Zvaigzne fotogrāfijās izskatās tik žilbinoši, ka grūti ir pateikt to, ka pavisam drīz, 16. augustā, viņa svinēs savu 63 dzimšanas dienu.

Madonna lepojas ar savu jauneklīgo izskatu.

Tomēr par spīti tam, ka pavisam drīz ir viņas dzimšanas diena, ar šī ieraksta palīdzību zvaigzne ne tikai izcēla savu jubileju, bet arī vēlējās pievērst cilvēku uzmanību, kādai īpašai labdarības akcijai.

"Vācu naudu "Malawi"! Paldies jau iepriekš par jūsu palīdzību! Tā arī es!!! Mana dzimšanas dienas nedēļa ar katru minūti kļūst arvien labāka!"

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Tā Madonna saviem līdzjutējiem vēstīja, ka savā jubilejā vēlas saņemt īpašu dāvanu - ziedojumu savai labdarības organizācijai.

"Malawi" ir Madonnas izveidota labdarības organizācija, kuru viņa nodibināja 2006. gadā. Organizācija vāc līdzekļus, lai atbalstītu bāreņus un trūkumā dzīvojošus bērnus Malāvijā. Savāktie līdzekļi tiek izlietot, lai varētu bērniem sniegt medicīnisko palīdzību, izglītību un vispārējo atbalstu. Ar Madonnas labdarības organizācijas palīdzību Malāvijā ir uzceltas 10 skolas.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais