Skandāls! Vai Krievijas dziedātāja simulē komu?

© Anton Novoderezhkin/TASS/Scanpix/Leta

Radušās aizdomas, ka populārā Krievijas dziedātāja MakSim (Marina Abrosimova) savu veselības stāvokli un komu patiesībā simulē. "Top Live Journal" blogere un rakstniece Lena Miro paudusi savas aizdomas par dziedātājas patieso veselības stāvokli, raksta "Express gazeta".

Jau mēnesi cilvēki satraucas par 38 gadus vecās dziedātājas MakSim likteni. Oficiālā informācija vēsta, ka dziedātāja nonākusi slimnīcā ar vīrusa izraisītu pneimoniju un nonākusi komā. Dziedātājai esot 80% plaušu bojājumu. Pagājušajā nedēļā mākslinieces koncerta direktore Margarita Sokolova ziņoja, par "pozitīvu dinamiku" MakSim veselības stāvoklī.

Tikmēr slavenā blogere Lena Miro uzskata, ka patiesībā dziedātāja ir vesela un simulē savu slimību publicitātes dēļ.

Viņa uzskata, ka paziņojumi par dziedātājas veselības uzlabošanos liek domāt, ka tas ir publicitātes triks, jo vēl nesen tika runāts par nāves draudiem, bet jau pēc pavisam neilga laika tiek vēstīts, ka dziedātāja kustoties.

"Tas man kaut ko atgādina. Nevaru saprast, ko tieši. Vai tas būtu Brazīlijas seriāls, vai klīnikas ar labāko aprīkojumu reklāma, vai jauna mūzikas albuma popularizēšana - es neatceros, kur to iepriekš jau esmu redzējusi," savā "LiveJournal" raksta Miro.

Kā atzīmē blogere, zvaigznes neatšķiras no parastajiem cilvēkiem, kad runa ir par veselību. Tomēr MakSim gadījumā, pēc viņas domām, viss stāsts šķietot aizdomīgs. Turklāt viņa norāda, ka jau iepriekš tika izplatītas baumas par MakSim krtisko veselības stāvokli.

Jau vēstīts, ka iepriekš tika ziņots, ka dziedātājas veselības stāvoklis katru dienu pasliktinās. Kļuvis zināms, ka māksliniecei sākušās problēmas ar sirdi un labo plaušu, raksta "starhit.ru".

38 gadus vecajai MakSim pārstāj funkcionēt labā plauša. Saskaņā ar rentgena datiem orgānā palielinās cistas un dobumi. Situāciju neuzlabo arī mākslīgās elpināšanas aparāts.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem tika atklāts, ka māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti dara visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinās. Pirms dažām dienām plaušu bojājumi sasniedza 75%, tagad šis rādītājs, pēc dažu avotu informācijas, ir 80%.

Svarīgākais