Princis Harijs uzrakstījis grāmatu

Princis Harijs gatavojas izdot memuārus par dzīvi karaliskajā ģimenē. Par to ziņo Page Six.

Lielbritānijas karalienes Elizabetes II jaunākais mazdēls apmēram gadu slepeni strādāja pie grāmatas kopā ar žurnālistu Dž. R.Mehringeru.

Sākotnēji tika pieņemts, ka grāmatas melnraksts Penguin Random House tiks iesniegts augustā, bet vēlāk termiņš tika pārcelts uz šī gada oktobri.

"Intīmos un godīgos memuāros, ko sarakstījis viens no mūsu laika interesantākajiem un ietekmīgākajiem pasaules cilvēkiem, princis Harijs pirmo reizi runās par piedzīvojumiem, zaudējumiem un dzīves mācībām, kas palīdzēja veidoties viņa personībai," teikts paziņojumā par grāmatu.

Memuāri aptvers Elizabetes II mazdēla dzīvi no bērnības līdz mūsdienām, ieskaitot militāro dienestu Afganistānā un pieredzei, esot tēva lomā.

Memuāru iznākšanas datums provizoriski paredzēts 2022. gada beigās. Papildus grāmatai papīra formātā tiks laista arī audiogrāmata.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.