Aktrise Kristīne Belcika pamet kasieres darbu un tiek pie sapņu vakances

© facebook.com

Aktrise Kristīne Belicka pirms vairākiem mēnešiem strādāja lielveikalā par kasieri, taču no darba aizgāja un tagad atradusi citu nodarbošanos, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Dabūjusi sapņu darbu" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā par jauno darbu saka pati Kristīne, zvaizgnes sastājās tā, ka tagad viņa var darīt darbu, par ko bija sapņojusi jau pirms desmit gadiem.

Viņa jau piecus mēnešus darbojas nekustamo īpašumu jomā.

Kā izrādās, doma par darbošanos šajā jomā radās jau pirms daudziem gadiem. Reiz pat Belicka bijusi uz darba interviju, taču nobijusies. Atkal aizdomājoties par to, ko viņa vēlētos darīt ilgtermiņā, nonāca pie nekustamajiem īpašumiem.

Kristīne saka, ka lielākoties strādā attālināti, birojā ar kolēģiem tiekas vienu reizi nedēļā. Viņa piedāvā privātpersonām nekustamos īpašumus.

Lielveikalā par kasieri viņa nostrādāja vienu mēnesi un, kā saka, nav bijis plānu tur palikt.

Pirms kāda laika tika vēstīts, ka kādreizējā Dailes teātra aktrise Kristīne Belicka pandēmijas laikā iekārtojās darbā par kasieri veikalā, taču pēc kāda laika šo darbu atstāja.

"Viens no iemesliem atstāt kasieres darbu veikalā bija atalgojums. Minimālā alga Latvijā... Tomēr par šādu naudu ilgtermiņā īsti dzīvot nav iespējams," pauda aktrise.

Svarīgākais