FOTO: Skat, ko izdevies izaudzēt žurnālistam Jānim Gestem

© Nora Krevnera/F64

Latvijas Televīzijas žurnālists Jānis Geste sociālajā vietnē Instagram dalījies ar attēlu, kurā parāda, kādu eksotisku ogu viņam izdevies izaudzēt Latvijā.

Kā redzams attēlā, žurnālists Užavā izaudzējis arbūzu.
"Tropu vasaras augļi," komentārā pie foto ar arbūzu raksta Geste.
View this post on Instagram

A post shared by Janis Geste (@gestins)

"Blakus gribētos kaut kādu mērogu, lai var saprast, cik lielai jūsmai jābūt," norāda komentāra autore, uz ko Geste atbild, ka šobrīd arbūzs esot plaukstas lielumā. "Ok. vēl gan jau divus mēnešus var augt," zin teikt komentētāja.

"Pārāk lielu tuvplānu esi paņēmis…tik lieli nevar būt," pauž vēl viens komentētājs.

Jaatzīmē, ka daudzi Latvijā pazīstami cilvēki sociālajos medijos dalās ar saviem panākumiem dārza darbos, piemēram, producents Guntars Račs pandēmijas laikā aktīvi pievērsās dārzam, bet režisors Intars Rešetins un raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska aizrāvušies ar tomātu audzēšanu.

Jānis Geste ir Latvijas žurnālists. 2003. gadā sācis strādāt Latvijas Televīzijas Ziņu dienestā par reportieri, vēlāk kļuvis par analītiskā raidījuma "De facto" vadītāju.

2012. gadā saņēmis Latvijas Žurnālistu savienības balvu kā viens no labākajiem jaunajiem žurnālistiem.

Geste ir vadījis arī dažādas tiešraides, tai skaitā akcijas "Top Latvijas Likteņdārzs!" un "Palīdzēsim talantam". Kopš 2013. gada ir viens no LTV Ziņu raidījuma "Panorāma" vadītājiem.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais