"Raudu par svešu bērnu"; Mūrniece velta ierakstu Kivleniekam

© Vladislavs Proškins/F64

Uzņēmēja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter veltījusi ierakstu bojā gājušajam hokeja vārtsargam Matīsam Kivleniekam.

Mūrniece norāda, ka viņa pēc traģiskā notikuma aizdomājusies par hokejista vecākiem.

"Naktis īsti neguļas, domājot par Matīsu. Kā mamma un “hokeja mamma” tik ļoti to tuvu sajūtu. Viss pārējais ir nieks. Mūsu bērni ir mūsu dzīve. Nevaru iedomāties viņa mammas sajūtas. Neiespējami, raudu par svešu bērnu. Kā katra mamma raud," raksta Mūrniece.

Komentāros pie ieraksta arī citi soctīklu lietotāji, galvenokārt sievietes, norāda, ka jūtas ļoti līdzīgi par notikušo.

"Es arī nepārstāju par to domāt. Gan par Matīsu, gan viņa mammu," norāda komentāra autore.

"Es arī jau divas naktis murgoju par viņu. Zinu, nevajag lasīt tagad tās ziņas, bet gribas saprast, kas notika, vai bija iespēja pasargāties…traģiski gan ģimenei, draugiem, gan sportam. Man meita spēlē hokeju, pat viņas ceļa trauma man sāpēja tikpat daudz kā viņai…" - atklāj komentētāja.

"Līdzīgas sajūtas. Arī nevaru nedomāt par viņa māti. Un atkal tā drūmā atziņa - ka dzīve pēkšņi var neatgriezeniski mainīties un sabrukt vienā acumirklī," pausts vēl vienā komentārā.

Kā vēstīts, mūžībā devies Latvijas hokeja izlases vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, pirmdien ziņoja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" sistēmā spēlējušais Kivlenieks no dzīves ir atvadījies 24 gadu vecumā.

Laikraksts "The Detroit News" vēstīja, ka incidents noticis Mičiganas štatā Detroitas tuvumā esošajā pilsētā Novajā.

Jaunākā informācija, kā savā "Twitter" kontā vēsta Kolumbusas kluba apskatnieks Ārons Porclains, atsaucoties uz izmeklētāju Timu Vudsu, liecina, ka vārtsarga nāve bija nejaušība.

"Kivlenieka nāves cēlonis, kas minēts autopsijā, ir "uguņošanas lādiņa sprādziens, krūšu kurvja trauma", nevis galvas trauma, kā tas bija pirmajā policijas izvirzītajā versijā.

Svarīgākais