Tapis zināms, par ko vienojušies Viljams un Harijs

© AFP/Scanpix/Leta

Prinčiem Viljamam un Harijam esot "neverbāla vienošanās" princeses Diānas statujas atklāšanā, kas notiks šodien, 1. jūlijā, uz brīdi aizmirst par savām nesaskaņām, raksta "Mirror".

Viljams un Harijs, kurš šobrīd ieradies Londonā, atjaunojuši kontaktus savas mātes, princeses Diānas statujas atklāšanas ceremonijas dēļ un ģimene cerot, ka šis notikums satuvinās brāļus, norāda karaļnama avots.

Avots atklāj, ka starp brāļiem joprojām valda spriedze.

Viljams un Harijs nav sarunājušies jau vairākus mēnešus, neskaitot nelielās sarunas pēc vectēva, prinča Filipa bērēm aprīlī.

Avots norāda, ka Diānas statujas, kas bijis ilgstošs abu prinču projekts, atklāšana apvienos brāļus pareizo iemeslu dēļ.

Tiek atklāts, ka iepriekš Viljams izteicies, ka visu dzīvi ir "turējis brālim roku uz pleca", taču vairs to nevarot darīt, jo abiem esot atšķirīga dzīve. Viljams un Harijs statujas atklāšanas ceremonijā teikšot atsevišķas runas.

Jau vēstīts, ka 1. jūlijā Kensingtonas pils dārzā tiks atklāta statuja par godu princeses Diānas 60 gadu jubilejai.

Slavenības

Kanāla “STV Pirmā!” sarunu raidījumā "Divi vienā" viesojas aktrise un režisore Rēzija Kalniņa un diriģents Ainārs Rubiķis. Viena no atklātākajām sarunām, kurai abi ļaujas, ir stāsts par to, kā tad notika abu satikšanās un vai tiešām Rēzija "nocēla" vīru savai labākajai draudzenei Ilzei.

Svarīgākais