Komentāri: Covid-19: Danilāns atklāj, kas bijis pats smagākais

bezkaunīgais sivēns

Vai tad citu profesoru mums nav par kuriem ko interesantu pastāstīt ? Tēma par šo jau izsmelta.

28.jun 2021 Atbildēt
Acidum

TR patīk uz kādu uzsēsties un tad zelēt, zelēt, kamēr vajadzīgs psihologs, vai vēl trakāk, psihiatrs, bet ja jau krējums to atļauj...

28.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Viņš ir vienīgais profesors, kas saslima.

28.jun 2021 Atbildēt
Malda Freiberga

Par Mērķtiecīgiem un gudriem cilvēkiem var rakstīt, mēs jūtam līdzi profesoriem. Bet par mīlas attiecībām un visādām neģēlībām, ka raksta šeit, tad gan riebjas. Lai dzīvo izglitotie un strādīgie, kuri vēl pēc 70 g.dodas strādāt.

28.jun 2021 Atbildēt
Roberts

Vissmagāk bija skatīties acīs tiem pacientiem, par kuriem rakstija ziņojumus

28.jun 2021 Atbildēt
Marcis

Tu debilas Roberts nedirs savu murgus..idiots..

28.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Mārci, Tu vari argumentēt savus izlēciens?

28.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Sorry... Izlēcienus. Savādāk būšu tāda pati, kā Tu. P. S. Negribu lai mani uztver kā nejēgu, kura latviski nevar uzrakstīt.

28.jun 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Varu,jo Roberts ir tikai prasts nets dirsejs,un Anatolijs Danilans ir savos 78 gados ir uz darbu un arste tautu,un nekad nav bijis VDK zinotajs

28.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Mārci,tu esi ne tikai pederasts ar plānu prātiņu,bet vēl ari absolūts idiots,ja domā,ka ārsti grib izārstēt tautu.Ārsti grib lai tu pider būtu slims ar visām slimībām ieskaitot piderasu triperi,sifilisu,Hiv un tt.jo tu dalbajob būsi slimāks,jo vairāk ārsti tādi kā šitas vecais āzis nopelnīs vairāk naudas .Nezinu nevienu slimību pēc kuras 78 gadīgi justos mundri un nebūtu nespēks.80 gados bez slimošanas jau ir nespēks.Cik šitos pērkamos āžus var klausīties un ticēt šiem ???Tev kaut grams smadzeņu paurī ir?

28.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Te ir jāpkrīt, ja psrs laikos tevi daudzmaz ārstēja par velti, tad tagad par lielu naudu. Kvalitāte par velti bija labāka, nekā tagad par zvērīgu naudu. Sīkumos neiedziļināšos... vietas nepietiks.

28.jun 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Man zajebal tie visi idioti neta dirseji ar saviem slimajiem murgiem.

29.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

PSRS laikā lai kā citi viņu gāna man labotajiem zobiem plombas vēl tagad stāv.Jēkabpilī Vidža super puper liktās plombas max.pāris mēnešu turējās.Tad visa medicīna piederēja valstij un čakarēt un krāpt nebij jēgas ,jo tas nebija privātbizness.Tajos laikos drauga brālis izdūra aci sev bērnībā (skolas laikā),tagadējā Pēterburgā tad Ļeņingradā pusgada laikā viņam veica ap 10 operācijām acu mikroķirurgijas centrā un acss atguva redzi,protams bij jānēsā uz tās acss brilles,viens stikls brillēs bij parasts ,bet otrs stikls ar + dioptrijām.Vizuāli acss bij absolūti vesela.Mūsdienās viņš būtu ar to aci akls 100%

29.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Par ko ir runa. Tagad ja gribi ātri tikt uz operāciju... maksā astronomiskas summas,par valsts apmaksātu rindas tādas, ka vari nesagaidīt.

29.jun 2021 Atbildēt

Komentēt