Komentāri: FOTO: Aivis Ceriņš sievas dzimšanas dienā dalās ar skaistu kadru

īpaši stulbs

Te viss skaidrs un saprotams, un teksts nav komentāru vērts. Bet pie raksta, kur Kašmers ar Miņju precas un kur riktīgi varētu izrunāties, TautaRunā nedod lasītājiem iespēju Runāt. Kāda vella pēc mums par kaut kādiem psihiskiem kropļiem būtu jālasa un jāzina, ja iztrūkst atgriezeniskā saite starp mediju un mērķauditoriju?

21.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Tur no foto jau vēmiens nāk. Tos deģenerātus pat nevajag komentēt. Cik var noprast, tad augusta sākumā būs Mārča gājiens, tas tāpat būs tabu.Ja nebūtu tik pretīgi labprāt gribētu redzēt, kā viņš izskatās stringos un krūšturī.

21.jun 2021 Atbildēt
Marcis

Tu pats esi garigs u morals kroplis un kopa ar tavu stulbo duru Jelenu Sergejevu,un tas nekas nav rakstits par Kasparu un Jani.

22.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Marci, es zinu, ko runāju! Pat heteroseksuālās laulības parasti nav ilgstošas, ja tiek rīkotas pompozas kāzas. Nepaiet ilgs laiks un, kā likums, pāris pašķiras. Te arī būs tas pats. Varēja taču līdz riebumam viens otru dročīt arī bez tās lielās naudas izdošanas.

22.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde īpaši stulbs

Mārcis tādu vilks praidā.

22.jun 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Geju un lezbiesu laulbas ir zinatniski pieradis,ka dauz stabilas un stiprakas neka parastus cilveku laulibas,un neskaiti naudu citu makos.

22.jun 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jauka fotobilde.

22.jun 2021 Atbildēt
Roberts

Kāds bija Aivja uzvārds pirms kāzām?

22.jun 2021 Atbildēt
Acidum

Šoreiz vismaz kleita pieklājīga, iepriekšējā foto kāzu kleitas kombinē vai apakškleita tika nosaukta par kleitu, nu tieši kā kara laika virsnieka sieva naktskreklā.

22.jun 2021 Atbildēt
dzintra

Ūja!Kara laikā nu gan sievietes ģērbās eleganti.Sievas naktskreklos parādījās pēc kara.Tie tika izvilkti no atbrīvoto dzīvokļu drēbju skapjiem un vilkti mugurā,ejot uz Operu un citām sabiedriskām vietām.Tagad pēc 75 gadiem Latvijā atkal šur tur parādās tāda mode gan apģērbā,gan uzvedībā,kad vīri sievas dzimšanas dienās apsveic"soctīklos",lai tikai kāds nepadomātu,ka viņi to nav izdarījuši,bet sievas cenšas pēc iespējas atkailināties,lai pievērstu sev vismaz kaut kādu uzmanību un vīri nelūkotos uz citām/citiem vīriem/.Pēckara atbrīvotāju sievas kombinē staigāja tikai pa atbrīvoto māju,jo uz operu iet tajos kautrējās.

22.jun 2021 Atbildēt

Komentēt