Komentāri: Uģis Kuģis dalās ar vērtīgām atziņām par bērnu audzināšanu

Daina Lepika

Pārmaiņas pēc kaut kas, kam var piekrist :)

16.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Uģis ir malacis1

16.jun 2021 Atbildēt
Roberts

Uģi, piespèlē savu sievu

16.jun 2021 Atbildēt
Diduu

Uģis Kuģis sniedz laimīgas laulības padomus arī Kašerpārim...

17.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

:DDD

17.jun 2021 Atbildēt
Mia

Taatad par rozetes droshiibu padomaat nevajag un skapiishus aizsleegt arii nevajag, lai, kameer maate aiziet uz poda, piemeeram, siikais sitas nost ar elektriibu vai ko sev uzgaazh uz galvas. Ar nez cik beerniem shis muldonja pats ir pavadiijis 24/7, kad beerni jau saakushi staigaat. Un, ja beerninjsh grib guleet pie vecaakiem liidz padsmit gadiem, lai gulj, ja grib pupu liidz 1.klasei, tad dodam. Ja siikais riiko traadiriidi veikalaa vai rotalju laukumaa, ljaujam, uz pilnu klapi, lai sit, lauzh, demolee. Jo beernu tak izlutinaat nevar. Stulbais zaabaks, bet redz, populaars, padumji sievishkjiishi klausaas papleestu mutiiti.

17.jun 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Nu gan jaunumu pateica.

17.jun 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

pa lielam sadalu viedokli. ar (p)iebildi, ka nedrīkst pieļaut, ka bērnā nostiprinās pārliecība, ka viņš pats galvenais visā plašajā Pasaulē!

17.jun 2021 Atbildēt
Lana Fon Strauss

Atvainojiet, kādus ieteikumus var izteikt un kādu piemēru var rādīt persona, kuram pašam ğimenē daudzas lietas ir ačgānas? Nekad pat neieklausos cilvēkos, kuri nav cienījami un kuriem nav vēlmes līdzināties, vai šajā gadījumā, priecājos, ka manā ğimenē nav šādi tipi :-D

17.jun 2021 Atbildēt

Komentēt