Komentāri: Atklāj nelāgu informāciju par Kambalas sievu

Jelena Sergejeva

Jābūt tak pacietībai šo visu izsekot. Vienkārši apbrīnojami, kā tikt pie tādiem datiem?

15.jun 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Eh, domāju, ka būs kaut kas intriģējošs.

15.jun 2021 Atbildēt
Acidum

Veiksmīgā biznesvūmene sodu maksās pati, kā teica Kambala, viņam par finansēm ar šo krievu nav jāiespringst, tikai kādēļ 1770 pa daļām, laikam nav pieradusi visu mājās esošo zārka naudu izdot uzreiz.

15.jun 2021 Atbildēt
Laila Vītola

Piekrītu.Kā vispār var tādus datus par kādu personu iegūt?!?Fui.Tas taču personigs nodarijums pret RS.Fui.Žurkas, un vel publicē!

15.jun 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

gribeju, to pašu rakstīt. Pārkāpts datu aizsardzības likums, jāsūdz tiesā rakstītājs. tāpat kā par ]Adamsona veselības stāvokli iztecies kolēģis. Vai tad prese tagad ir kāds vidutājs? NRA Ievāc Intrigas

15.jun 2021 Atbildēt
Acidum

,,Pēcāk Olga atklāja, ka vienojusies ar uzņēmumu", ,, Olga piebilst, ka tā vairs nedarīs", Olgai pašai mute kā laidara vārti, kāda vēl datu noplūde.

15.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Es arī nesaprotu, kāpēc cilvēkam, kas maksā valstij un pašvaldībai nodokļus, vēl būtu kaut kas jāmaksā par to, ka tam ir auto. Vai tad visiem būtu kājām jāstaigā?

15.jun 2021 Atbildēt
Roberts

Laikam kādam nav iedevusi

15.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Teica tak ,ka šī dāma esot biznesmene un Kambalu neņem kā sponsoru ?.Kambala to apstiprināja,bet mūsdienu '' veiksmīgajiem biznesmeņiem'' naudas ir mazāk kā palīgstrādniekiem celtniecībā, kuri slauka musurus un ķieģeļus padod.Ja mūsdienu biznesmene pelna divas miņimalkas,tas nozīmē ,ka viņa ir veiksmīga biznesmene?. Sapratu.Izrādās,ka es esmu ļoti veiksmīgs biznesmenis pats to nezinot.Urāāā !!!

16.jun 2021 Atbildēt

Komentēt