Megana izdevusi bērnu grāmatu; kādas ir pirmās atsauksmes?

© Reuters/Scanpix/Leta

Megana Mārklā izdevusi bērnu grāmatu "The Bench". Lasītāju un kritiķu viedokļi par to dalās, raksta "Mirror".

Kamēr daudzi norādot, ka grāmata ir pārāk sentimentāla un "nav piemērota bērniem", citi sajūsminās par sirsnīgajām ilustrācijām un tās "skaisto" vēstījumu.

Grāmata jau pirmajās stundās nokļuvusi starp pieciem "Amazon" bestselleriem un atsauksmes par to ir ļoti atšķirīgas. Tā tiek apzīmēta gan kā "skaista piemiņa", gan kā "daļēji literārs iedomības projekts".

"The Bench" ("Soliņš") tapšanu iedvesmojis dzejolis, ko Megana rakstījusi Harijam Tēvu dienā. Grāmata vēsta par īpašām tēva un dēla attiecībām caur mātes acīm. 40 lappupšu biezais garadarbs "Amazon" maksā aptuveni 15 eiro.

Cilvēki, kuri jau iegādājušies eksemplāru, pie grāmatas "Amazon" komentāros snieguši savas atsauksmes par Meganas garadarbu, Atsauksmes ir diezgan dalītas. Tiek norādīts, ka tajā trūkst sižeta līnijas un viens no lasītājiem norādījis, ka gribējis, lai viņam tā patiktu, taču bija vīlies.

"Man ļoti gribējās, lai šī grāmata man patiktu, gribēju ticēt, ka uzdevēji to izvēlējušies pamatoti. Taču nav daudz pozitīva, ko par to teikt. Tā nav saistoša un nevar pamatot tās klasificēšanu kā bērnu grāmatu. Tā ir sentimentāla, ar nedaudz svētulīgu pieskaņu," lasītājs dalījies ar viedokli.

"Tas ir jauks dzejolis, bet nav piemērots tai vecuma grupai, kurai to reklamē," raksta cits lasītājs.

Ir arī pozitīvas atsauksmes: "Dzejolis ir ļoti jauks. Nesaprotu negatīvās atsauksmes, tā ir skaista grāmata un ir domāta tēvam vai vecākam, ko lasīt un, kas liks maidīt. Maniem bērniem patika skatīties uz bildēm un norādīt uz "tēti", bet mans vīrs pat apraudājās."