Komentāri: Jēkaba Rēdliha ģimene saslimusi ar Covid-19; viņa stāvoklis vissmagākais

Dzēsts lietotājs

Tagad jau slimo tikai ar kovidu,citas slimības neeksistē.Man kakls sāpēja, kad bij angīna. Diagnoze...ja slims,tātad kovids.Jā, taisnība,plaušu kustināšana palīdz pret jebkuru kaiti.Jāiebāž pa muti gara koka pagale un jāpakustina plaušas.Palīdz ļoti labi.Vēl labi ārstēt galvu,ja pa ausi vai degunu iebāž mietu un pakustina smadzenes.Ļoti efektīvi.Aizmirsu piebilst,ka es to daru ari ļoti regulāri.

14.jun 2021 Atbildēt
Acidum

Tev pēc smadzeņu kustināšanas miets galvā palicis? Tādēļ viss ieklemmē?

14.jun 2021 Atbildēt
Jānis Podnieks

Tas tiesa Dzintar, jūtams, ka ar galvu tev vēl nav vis kārtībā! To pagali laikam tu bakstiji uz augšu, un traumēji smadzenes! Ceru ka ne neatgriezeniski!

14.jun 2021 Atbildēt
Krokodils Gena

Vairāk ticams, ka esi ar pagali pa galvu dabūjis :)

14.jun 2021 Atbildēt
Lauma

dzintar, pareizi tikai ar humoru jāattiecas pret niecīgiem simptomiem, kas senākos laikos tika dēvēti par parastu saaukstēšanos vai gripu. Tagad mazliet augstāka temperatūra un klepus izrādās ir nāvējoša būšana. Kur ir dzirdēts, ka nāvīgus vīrusus ārstē ar masāžām ar aromātiskajām eļļām un homeopātiskajiem pilieniem (Jēkaba sievas metodes kā viņa ārstēja vīru no nāvīgās kaites).

14.jun 2021 Atbildēt
Jans Meķis atbilde Lauma

Lauma, ja tu nebūtu tik stulba, tad būtu izlasījusi, ka vīram bija augsta temperatūra un nemuldētu par "mazliet paaugstinātu" temperatūru.

15.jun 2021 Atbildēt
ruben

Palīdz ļoti labi.Vēl labi ārstēt galvu,ja pa ausi vai degunu iebāž mietu un pakustina smadzenes.

14.jun 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Baismīgi.

14.jun 2021 Atbildēt
Uldis Saulkalns

37 ir iekaisuma, infekcijas temperatūra. Varbūt ir vērts uztaisīt analīzes un aiziet pie kāda zinoša daktera, jo diez vai tas ir kovids - zinot, ka tests ir negatīvs

14.jun 2021 Atbildēt
Anna Toll

37 nav tikai infekcijas izraisīta temperatūra! Arī autoimūnas reakcijas izraisa mazliet paaugstinātu temperatūru; tāpat arī pastiprināta vairogdziedzera hormonu aktivitāte... Pati ar 37 grādiem pie ideālām analīzēm dzīvoju padsmit gadus.

15.jun 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vo, bļē..!

15.jun 2021 Atbildēt

Komentēt