Ķesteris par attiecībām ar Džilindžeru: Ar atvainošanos ir par maz

© F64

Aktieris Ģirts Ķesteris Agneses Meieres materiālā "Seksīgais vectētiņš" izdevumā "Ieva" stāsta par attiecībām ar režisoru Dž.Dž.Džilindžeru, pieminot situāciju 2019. gadā, kad Dailes teātra aktieri izteica neuzticību un "padzina" viņu no mākslinieciskā vadītāja amata.

Kā atklāj Ķesteris, pēc notikušā abi tā arī nav izrunājušies.

"Man joprojām ir sajūta, ka vienā aspektā esmu Džilindžeru uzmetis. Pirms izrādes parakstīju vēstuli, to vispār neizlasot. Jā, bija uzkrājums, kas lika situācijai sašūpoties. Bet to vajadzēja darīt citādi," stāsta aktieris.

Ķesteris atklāti saka, ka Džilindžeram ir tiesības viņam, vienam no saviem tuvākajiem līdzgaitniekiem, mest ar šautriņām.

Aktieris gan uzsver, ka viņam režisora ļoti, ļoti pietrūkstot.

"Bet sazinājies ar viņu neesmu. Varbūt tāpēc, ka esmu pārāk nedrošs, bailīgs. Varbūt tāpēc, ka ar atvainošanos ir par maz. Eh, tāds es esmu - lāgā nevaru pateikt ne jā, ne nē. Acīmredzot - lai nenodarītu pāri. Bet galu galā sanāk citādi," pauda Ķesteris.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.