Komentāri: Kaimiņš pēc vakcinācijas: Jūtos slimāks nekā tad, kad biju saslimis ar kovidu

Dzēsts lietotājs

ja paveiksies vēl vairāk,tad būs + 2 metri zemes, pilnīgai drošībai no kovida.Bet vakcinēties vajag,jo jārūpējas par darba kolēģu un ģimenes drošību.Ja pakalpojumu sniedzējs ir vakcinējies tad varēs sniegt individuāli labsajūtu nesošus pakalpojumus.Applaudēju kājās stāvot !!!!Cirks,degradētā idiotu valstī.

28.mai 2021 Atbildēt
Mike

Kapēc uzskati ka vajag to darīt??Es piemēram uzskatu ,ka nevajag vakcinēties.katram ir savs viedoklis.kariņš pateiks tev-sagriez sev vēnas,tu griezīsi?????

28.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Mike

Iedziļinies ko es rakstu.ES ņirdzu par to ko saka mediķi.

28.mai 2021 Atbildēt
Dace Kļaviņa

Vai pēc pārslimošanas neizstrādājas antivielas jeb imunitāte?! Vai tiešām jāvakcionējas tik ātri pēc slimošanas? Publiskai personai – nemediķim – kategoriski nevajadzētu ieteikt medikamentus un terapiju!!!

28.mai 2021 Atbildēt
eva

ne nu katram savi putni es domaju ja jau izslimoji nav vajadzgas vakcinas orgsnismam sis viruss vairs nsv svess bet nu te jau cits vares katru gadu 2reiz gada sesties uz adatas jo paveidi tak mainisies,mes pret gripam uzvelamies nevskcineties un si jau nu ari nav ta no kuras nu skriesim uz poti galigi garam,stiprinasim dabigo imunitati

29.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pēc vakcinācijas Kaimiņš palicis tāds kā prātīgāks. Bet uz Jēkabpili pie Dārtas senčiem tomēr, pagāns tāds, nebrauc.

28.mai 2021 Atbildēt
Roberts

Staipa sev ānusu, gatavo

28.mai 2021 Atbildēt
Ilze Ignate

kāda velna pēc, ja jau ir dabīgā imunitāte, vēl jāvakcinējas? lai vispār nesaslimtu vēlreiz, vai kā? kāpēc mākslīgas lietas tieši šajā sakarā tiek uzskatītas par pārākām, ja piemēram uztura jomā vislabākais ir bio produkti?

28.mai 2021 Atbildēt
Mia

Nu tik vārgs, ka pilnīgi nevaru. Ņaudošs lupata ne vecis. Es sieviete savakcinējos ar abām, nekādu blakusparādību. Kovidu arī izslimoju jau sen vienas dienas laikā ar nogurumu un galvassāpēm. Visi tik vārgi nabadziņi.

28.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Vispār agrākos laikos man kovids kā tev bij itin bieži. Līdzēja pāris aliņi no rīta.

28.mai 2021 Atbildēt
Austris Šmits

Mia- starp citu, nereti tieši lielākās blakus parādības ir tieši stiprākajiem organismiem, jo ķermenis izrāda pretreakciju! Tamdēļ tie kuriem nav nekādu simptomu pēc vakcīnas, pat vairāk būtu jāpiedomā, vai nav lupata.Līdzīgi kā slimojot- ja slimo un ir temperatūra, tātad organisms cīnās.

28.mai 2021 Atbildēt
Mia atbilde Austris Šmits

Kā jau minēju, man arī pats kovids bija praktiski bez simptomiem. Nu tiešām vārgs man tas organisms, lol.

28.mai 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Tu esi no taam brashajaam veceneem,kuras veel nav zem zemes ? Pacieties. Parunaasim peec gada...ja Tev buus paveicies...

29.mai 2021 Atbildēt
Šahs Džahans

Jūsu varat vakcinētis vai kaut pakaļā jājaties tik citiem to nespiediet.

29.mai 2021 Atbildēt
Mārcis Gulbis

Ja ir dabiskā imunitāte, tad vakcinēties nav jēgas. Koronavīrusu var izārstēt arī ar dabiskām metodēm - C vitamīnu, D vitamīnu, A vitamīnu, B vitamīnu.

29.mai 2021 Atbildēt
Roberts

Tikai nemet matraci pa lovu

28.mai 2021 Atbildēt
Artis Lankss

Kaimiņš gandrīz kā no filmas : ja visi leks akā es viņiem pakaļ

28.mai 2021 Atbildēt
Fra

Kaimiņš iespējams ir vārgulis. Tā jau ir tad, kad vīrieši vairs nedien armijā.

28.mai 2021 Atbildēt
Kaspars Agita Sileniece Silenieks

jaa, paracetomols kaa treshaa maize aiz maizes un kartupeljiem.....reaali paracetomols ir herbiciids un veicina tauku nogulsneeshanos organismaa

28.mai 2021 Atbildēt
Agnese Ruska

Īsti vesels viņš gan nekad nav bijis. Vismaz man tā šķiet!

28.mai 2021 Atbildēt
Dace

Kaimiņš ir absolūti tumsonīgs kretīns -- vai tiešam nesaprot eklementaro -- 30000 garš genetisjkā koda gabals --saskarasme ar pilnvērtīgu vīrusa vielu --ir ideāla vakcīna --- 30000 koda vienību garais genoms vnk nespēj nomutēt tā lai ''apietu imunitati no ''dzīvās vakcīnas '' --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- tikai absolūti tumsonīgs kretīns VAI MAZOHISTS var sev izvēlēties mākslīgu MAZVĒRTĪGU brūvējumu kas satur 1vai dažus ts gēnus un zirga devu imunsistēmu traumējošu palīgvielu ---- tikai vājpratīgS tumsonis labPRATĪGI SEV DURS VAKCĪNAS KAS KATRAM 10 IZRAISA SARS SIMPTOMUS ----DABISKA IZVAKCINĒŠANĀS AR ''DZĪVA VĪRUSA'' NEDZĪVO VIELU PAT ''ZIRGA DEVĀS '' 60-70% ATSTĀJ BEZ SIMPTOMIEM VĒL VISMAZ 25% KĀ VIEGLU SAAUKSTĒŠANOS UZ DAŽAM STUNDĀM IZBAUDA --REĀLI NOPIETNĀKU ĀRSTĒŠANOS VAJAG AP 3 % --- VAI MAZĀK ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KATRS KAS KLĪNISKI SLIMO AP SEVI DABISKI IMUNIZĒ VISMAZ 20 BEZSIMPTOMU VEIDĀ --NOGALINĀT KATRU KAS UZDRĪKSTAS IESMIRDĒRTIES KA TĀDS ''INFICĒ ""--- NĒ !! TĀDS RADA TS BARA IMUNITĀTI - AP TADU DESMITIEM DABISKI VAKCIBNĒJas un revakcibnējas --- un tā valcinētiem un revakcinētiem mākslīgie brūvējumi principā nav vajadzīgi --- tikai kretīni vakcinējas tapēc ka ''valdība liek''vai ''paranoiķi ar apsūdzībām brauc virsū"" ---- normāli domājošie un kaut skolas bioloģiju zinošie ies vakcinēties savas veselības risku dēļ --- PERSONISKI ES principā nevairos no vīrusiem--tie ir nekaitīgi --- var nogļukot tikai mans sūdīgi nokonfigurētais bioroborts -- mani nesatrauc inficēšanās -- es tā imunizējos sevis labad --- un ja ALLLAHS TĀ GRIB UN MANS BIOROBOTS GĻUKO TAD ES TO ĀRSTĒJU (( UN NETAISOS TUVOTIES SMIRDĪGAS REPUBLIKAS UTAINAJAM SLIMNĪCĀM --man nav vajadzības savis riskus ((minimālos)) pareizināt ar 10-100-------------- VISA MANA PROBLĒMa pie sars pirmajiedm simptomiem bez birokratijas momentā atprečot aptiekā 20 eiro un 10 eiras hinīntonikam -- tas ir viss ko man vajag lai in lege artis savu gļukojošo biorobotu paārstētu pat ja cov 2 vīruss pie vainas un nedabūtu smagas komplikācijas vai intensīvo terapiju -=--- man principā pojebu vai tas gripas -adeno-rino -metapneimoniju -cov2 -vai nezinānu vīrusu genetiskais kods -- vīrusi nevienu nepadara slimu ---- gļukaini biorobotipaši sava sūdīguma dēļ neadekvati noreaģē uz kļudaini sintezējušos olbaltumu ---

29.mai 2021 Atbildēt
Mārcis Gulbis

Bills Geits grib samazināt pasaules iedzīvotāju skaitu izmantojot koronavīrusa vakcīnas, kuras īstenībā ir nevis vakcīna, bet gan gēnu terapija.

29.mai 2021 Atbildēt
Mārcis Gulbis

Kaimiņš nomirs tuvāko 2 gadu laikā.

29.mai 2021 Atbildēt
Artis Āboliņš

No vienas puses Covid likumu suverenitāte -pārņem pat tādu suverēnu valstī Balt-krieviju .no otras puses tas vis notiek nemanāmā kredītā -radot zaudējumus nākotnei.

30.mai 2021 Atbildēt

Komentēt