Komentāri: Liepnieks: Negribi vakcinēties, sēdi mājās!

say

Biju domājis, ka Liepnieks nav tik vienkāršs zābaks, bet diemžēl. Kovids beigsies, bet nosēdums par Liepnieku paliks.

26.mai 2021 Atbildēt
Arnolds Purins

kur tu pats merkaki lidii , ja naudas nebus.Zarka

26.mai 2021 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

ja slimu var izarstēt, tad stulbums uz visiem laikiem. Liepniekam vecums nenāk viens.

26.mai 2021 Atbildēt
Aivars

Nē, vienkārši tāds bija pasūtījums. Liepnieks jau vienmēr ir kalpojis tiem kas maksā.

26.mai 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Tipisks sen slavena morālā un intelektuālā pederasta smirdējums!

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

pirms māca citus ar savu plānprātību varētu muti nomazgāt,no siles ēda a kartupelis pie vaiga pielipušais palika.Vispār te mediķi rakstija atbildot uz jautājumu par masku nēsāšanu vakcinētajiem. Teica,ka vakcinētājiem tā jāvalkā, jo tāpat vīrusu pārnēsātājs var būt ari vakcinēts.Tas nozīmē,ka vakcinēti ir tikpat bīstami kā nevakcinēti.Jo vairāk dzīvoju šinī piderasu un citu lopu kūtī,jo vairāk gribu uz CCCP atpakaļ.

26.mai 2021 Atbildēt
Marcis

Dzintars vakcinets cilveks nevar saslimt ar Covid-19,idiots un ari Sandrai Odgaard un vel dabilajam Besenij Karasj.

26.mai 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Saslimt nevar, bet inficēt var? Tas ir apmēram, kā slimais bez simptomiem? Vakcinācijas centram Darvina prēmiju.

26.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Tu Jelena esi pie tiem,kas netic Covid-19,vakcintie nevar saslimt,un nevar parnesat.

26.mai 2021 Atbildēt
Ilze Ignate atbilde Marcis

palasiet vairāk un konstatēsiet, ka jūsu apgalvojumi ir pilnīgi greizi. izglītojieties, nevis izplatiet muļķibas

26.mai 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Mārci, es nenoliedzu covid19, es noliedzu brīnumzāļu brīnumus.

26.mai 2021 Atbildēt
Dace atbilde Jelena Sergejeva

nav iespējams atškirt vakcineto no bezsimptomu inficetā -no klīniski slimā vai ''vīrusa nēsataja--kinžalu rīklē par demagoģiosku tumsonīgu smirdēšanu !! virusu cirkulāciju nevar apturēt ne ar ko-- --vakcinacija un ''inficēšanās'' ir sinonīmi --- tā ir imunmizēšanās vai nu ar sūdīgu mākslīgu vakcīnu kas nesasrghā no mutacijām vai sevišķi pilnvērtīgo ap 30000 genetiskā koda vienību garo ''pilnvērtīga vīrusa kodu''--ar daudzierm daudziem proteīnierm kas radas daudz dažadu antivielu ---- tik daudz ka smirdīgās laboratorijās nav pat reaģentu lai tās visas atrastu --- ''inficēšanās'' ir ļoti laba lieta --nogalināt jedbkuru kam tumsonība un paranoja liek smirdināt pretejo -- nogalināt ja pazranoisks tumsonis savas slimās galvas tarakanu murgus sāk pārkraut uz veselajām galvām --- pasrasnoiskam tumsonim, jāmirst ar kinžalu rīklē lai netraucē dzīvot normāLI DONMĀJOŠOPS UN NORMĀLI JŪTOŠOS --TOS KAS ZINA ĪSRTO LIETU ĪSTO STĀVOKLI

27.mai 2021 Atbildēt
Solveiga Pelnēna atbilde Marcis

Vajag lasīt arī gudru cilvēku tekstus, ne tikai komentāros sprēgāt!Vakcinēts cilvēks var saslimt ar C19, bet tikai vieglākā formā.Tas ir teikts vairākkārtīgi. Bet ja var saslimt, tad var arī vīrusu noķert, jo kā citādi? Bet, ja var vīrusu noķert, tad var arī to izplatīt- tāpēc arī vakcinētam jānēsā maska! Ja jau vakcinētais var izplatīt vīrusu, tad kāpēc vispār bija jāvakcinējas? Lai tevi pieskaitītu pie vakcinētajiem! Tas viss. Ko tad Liepnieks grib? Naudiņu, ko viņam solīja, ja izteiksies! Tāpat arī tie, kas aģitē un tie, kas sola diez kādas atlaides! Kas ir TIE- mēs varam minēt!

27.mai 2021 Atbildēt
Jānis Jansons

Liepnieks ir tipisks avīžu un ekrāna tirliņš.

26.mai 2021 Atbildēt
Sandra Odgaard

Kapec Liepnieka kungs jus domajat ta, bet citas ES valstis visiem ir vienadas tiesibas. Es dzivoju viena no Skandinavijas valstim, pat negrasos vakcineties, man ir tadas pashas tiesibas ka vakcinetajiem. Es divas reizes nedela taisu testu, ar to pietiek visai nedelai, es to taisu divas reizes nedela jau gadu. TOTIES TIE, kuri VAKCINEJUSHIES, var but apslepti virusa nesataji. Mums te ar tieshi tads gadijums, kur gimene sanemusi vakcinu pirms 4 meneshiem, virs nu ir ar corona intensivaja, sievai vispar nav simptomu, vina aplaida darba 2 citus cilvekus, jo nezinaja, ka ir pozitiva, jo testus mums taisa treshdien , piektdien, bet vina slima darba jau bija pirmdien, viss notika. KURSH NU TE VAIRAK KAITIGS

26.mai 2021 Atbildēt
Modris Striķis

Ja tu esi vakcinēts,tu nekad nanonāksi slimnīcā ar kovid it sevišķi smagā stāvoklī.Tā nemēdz būt,tā ka nefleitē.Vakcinēts cilvēks neizplata no sevis dzīvotspējīgu vīrusu.

26.mai 2021 Atbildēt
Dace atbilde Modris Striķis

arī es--nevakcinetais--nevsairoties no vīrusiem neapsakatu variantu nonākt smirdošas valsts utainajā slimnīcā --nahuj man savus riskus tīšam reizināt ar 10-līdz 100-- tu esi kretīnms--tu kinžaliu rtīklē DABŪĪSIO PAR ŠO ''ARGUMENTU''-- ES KOPŠ IESAKUMA SEV IZVELOS IMUNIZĒTIES AR ''DZĪVAJĀM VAKCĪNĀM'' BET SAVU GLIKAINO BIOROBOTU IN LEGE ARTTIS MĀJĀS ĀRSTĒT -- MANI INTERESĒ VIENS--BEZ BNIROKRATIJAS aptiekā atprečot 20-30 neiro lai momentā sevi ārstētu --racionāli ,efektīvi profesionāli uzspiežot pret patoģenmezes mehanismiem--momentā pie pirmajiemSARS --un par vīrusiem neinteresējoties --vnk savu glukaino biorobotu es ārstēju un uzmīžu alkatīgu faķiru( virusologu/imunologu)) kārei monertizēt faķirismu - covid un ''vīruisinfekcijas''nav istas infekcijas --tās ir bioprobota gļuki un tā sistēmu kolīzijas --TERAPEITA lauičinš-- virusologi jānogalina ja lien ārā no pētniecības institūtiem-- savu faķirsismu lai sev dirsās iebāž --man to nevajag NATURA SANAT !!

27.mai 2021 Atbildēt
Baiba Irbe-Lubaua

Kā saka Liepnieka k-gs: "...Iphone piesolīšana dara brīnumu lietas. Idioti uzķeras ar garantiju lielā skaitā,".. Ha! Ha! Ha!

Tad kuri ir idioti? Tātad pēc Liepnieka kunga domām, tie kas vakcinēsies.. :D :D :D

26.mai 2021 Atbildēt
jabis

idioti ir visi, izņemot Jurģi - viņš esot zābaks. Bet viņam ir taisnība - ja satiekas divi vakcinētie maskās, ietur 2m distanci, tad iespēja saslimt nav liela. To jau skandina gan Kari'ņš, gan Pavļuts, lai gan viņi nav zābaki, bet idioti.

26.mai 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde jabis

Bet, ja satiekas divi ne vakcinētie maskās, ietur 2m distanci, tas nozīmē jaunu pandēmiju. Divi zābaki ir pāris.

27.mai 2021 Atbildēt
Irēna Vagale

Kas devis tiesības Liepniekam cilvēkus nosaukt par idiotiem

Tie idioti maksā nodokļus un tu idiots saņem algu.

26.mai 2021 Atbildēt
Dace

80% homo sugas lopu ir bezcerīgi muļki un idioti --kā minimums

muļki ir visvertīgākais dabas resurss --un nav par viņu izmantošanu dabas resursu nodoklios jāmaksā --pats Dievs nolicis muļkiem būt par derīgiem kalpiem pie gudrajiem ..............................................................................................

Kas deva tiesības homo sugas lopus nosaukt par lopiem ,idiotiem, krertīniem ģeķiem pajoļiem utt utml .... ?? TS DIEVS lika visām būtnēm pienākt pie cilvēka , un kā cilvēks tās nosauktu tā tām būs saukties ....... stuilbeni tu ==pasmirdi par tiesībām--tu izbaudīsdi uZ savas ādas

kā realizējas kara tiesības --tevi kā spraguāšui suni noraks ar kara tiesībām --- reralizejot konceptuālo varu ((katram dotui absolūtu varu ''darīt taisnību'' pēc savas saprassšanas -- ts konceptuālāvara ir augstu pāri jebkādam citānm varām--likumu valsts naudas utml varām ----

27.mai 2021 Atbildēt
Laila Vītola

te nu kārtīgāk izlasiet, kapec šis apzimējums tikkka lietots.

27.mai 2021 Atbildēt
Beshenij Karasj

Aizver muti jobanais pederast-ne tu ( ar mazo burtu ) man norādīsi ko man darīt !Es nefakcinēšos un mājās nesēdēšu !Bet ja tu uzdrošinātos man to acīs pateikt ka es ķipa 3 zorte jo nevakcinējos un tāpēc nevaru dzīvot normāli es tev purnu izšķaidītu tā ka neviens traumatologs to nesaliktu kopā !

26.mai 2021 Atbildēt
Modris Striķis

Trakais breksis galīgi nojūdzies jo negrib tīties uz savu roģinu,bet šeit visu ienīst.

26.mai 2021 Atbildēt
Skaidrīte Krusta

Mums kas neatbalsta vakcinaciju ir jaapvienojas. No junija var pienemt azhaus ierobezhojumus uz to jau gatavojas un ir jau izomajushi ko pasluinat.

26.mai 2021 Atbildēt
Skaidrīte Krusta

...dazhadus ierobezhojumus...

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Skaidrīte Krusta

dažādus ierobežojumus

27.mai 2021 Atbildēt
Beshenij Karasj

ps.un jā,mēs paplašinot uzņēmumu pieņemsim darbā apmērām 20 jaunus darbiniekus un TIKAI nevakcinētus !Par spīti šiem murgiem.Pirms kovida atlaidu vairākus par kuriem bija zināms ka tie ir zilie un turpmāk tādus nealgojām.Tagad tas pats būs ar vakcinētajiem,pat ja viņi būs superlīmeņa darbinieki !

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ja darbinieks nakšņo teltī lai tiktu no rīta pirmais uz indes vakcīnu, kā tas notika Cēsīs, tad tādus plānprātiņus darbā nav ko ņemt.Cēsu pusē man radi dzīvo,teica,ka tā ir taisnība,nav feiks.Ja esi zils piders vai vakcinēts, tad sēdi mājās!!!!!

26.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Jā, tādam ne tikai iPhone jādod, bet arī krāsainais televizors jāuzdāvina.

26.mai 2021 Atbildēt
Modris Striķis

Tas zivs līķis tiešām ir garīgi slims.

26.mai 2021 Atbildēt
Visvaldis Dziesma

Es arī neprasu katram idiotam vai man vakcinēties... Tā ka liepnieks var stāvēt pie ratiem un un ārstē savu galvu...

26.mai 2021 Atbildēt
Juris Dzalbs

Totāls, nožēlojams idiots būtu labāk turējis muti! Kretīns!

26.mai 2021 Atbildēt
Roberts

Runā kā ikūkojis narkomāns, kam dibenā aizmirsies ieslēgts dildo

26.mai 2021 Atbildēt
Laima Plūksna

Nu patiešām sāk runāt aplami, vai tas LIEPNIEKS vispār ir nopircis kādu loteriju, stulbums, #aicināt uzņēmumus pēc vakcinācijas darbiniekiem izmaksāt naudas balvas, tās neapliekot ar nodokļiem, #no kurienes tā balvas radīsies, ja uzņēmumi knapi velk dzīvību!?

26.mai 2021 Atbildēt
Liana Marcinkevica

Idioti jus esat vakcinetie,jo gribat uzspiest savu gribu veseliem cilvekiem .

26.mai 2021 Atbildēt
Modris Striķis

Liana tu neesi vesela,bet neviens tevi nespiež.Tu vienkārši esi muļķe,ja vien tu esi Liana un neesi Vaņa.

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

redz uz Čakenes ar nozīmīti'' vakcinēts'' īpašu apkalpošanu var prasīt.Kaut ko tādu var spļaut tikai plānprātīgie

26.mai 2021 Atbildēt
Dina Misiņa

Kas tu tāds esi, ka atļaujies kādu saukt par idiotiem? Tev ir tiesības paklusēt!

Pasaki, lūdzams, ko nepotētais var nodarīt potētajam??? Tieši, ko?

26.mai 2021 Atbildēt
Liga Metuzale

Par idiotiem nesaukšu, katram savs iemesls nevakcinēties, bet principā piekrītu - sēdi tur,kur neapdraudi citus un nežēlojies par cilvēktiesību pārkāpumiem pret tevi. Nevakcinējies indivīds apdraud citus, tātad pārkāpj to cilvēktiesības uz veselību un dzīvību. Bet apsaukāties nevajag...

26.mai 2021 Atbildēt
Игорь Амелька

rjpā ar Liepnieku stikti iesaku pastudēt LR Satversmi!

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es nevakcinēts (slims ar kovidu) tev vakcinētam iespļaušu sejā,bet tu noslaukies un ej uz Mc donaldu rīt burgerus vai uz Maksimu desas pirkt ,grābsties pa ratiem un plauktiem ar sopļiem un nevienu tad nevari inficēt? Iespaids ,ka Latvijā tikai pidarasi un plānprātiņi palikuši?Un kāpēc vakcinētie kuri nu ir '' drošībā'' baidās no manis kurš nav un nebūs vakcinēts?

26.mai 2021 Atbildēt
Ilze Ignate

arī vakcinētie inficējas un var citus aplipināt, to saka infekcionisti latvijā. tāpēc jau, ka ļaudis ir nezinoši, rodas dažādi nepareizi viedokļi, izglītoties vajag visu laiku

26.mai 2021 Atbildēt
Modris Striķis atbilde Dzēsts lietotājs

Dzintar Vaņa izskatās ka tu pats slimo ar plānprātību,jo tikai stulbi nekulturāli vaņkas spļaudās.

26.mai 2021 Atbildēt
Modris Striķis atbilde Ilze Ignate

Ilzīt infektologi,bet aplipināšanas iespēja ir daudzkārt mazāka nekā nevakcinētiem.

26.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Modris Striķis

dirsā jūs stulbos kovidfanus.Pazuda gripa,bet uzradās kovids ar 100 % gripas pazīmēm un slimošanas gaitu,bet stulbai tautai jau neiestāstīsi,ka, ja starp kājām ir pipele tad tas ir onkulis kaut brunčos un sieviešu auskari ausīs!!.Tupi paliek tupi. Potēšanās ir laba lieta ,jo notiek dabiskā atlase kā dabā... vārgie un tupie mirst !!Ja ņem vērā,ka medicīna ir bizness ,tad tikai jāizvēlas pareizie lēmumi un katrs izvēlas to ko uzskata par pareizu !!! Nevar ticēt nekam un ne vienam,ne mediķim,ne kaimiņam,ne brālim un ne tēvam,bet jādomā ar galvu ...на деревянном сарае написанно слово ...хуй !!!! а там дрова !!!!

26.mai 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Modris Striķis

Bet iespēja tāpat pastāv, tā nav panaceja.

26.mai 2021 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

to Līga! Ak tad iepriekšējos komentārus nelasīji? Nu, jautājums izvirzījās konkrēts- ko var padarīt nevakcinētais vakcinētajam? Vakcinētais- tāpat nēsā masku( un nēsās laikam līdz mūža galam!), tāpat 2 metri ir aktuāls bet vakcinētais ir drošš, ka nesaslims, jo viņš tak ir vakcinēts also- imūnizēts. Nevakcinētais arī nēsā masku un izskatās tā pat kā tas pirmais. No malas nepateiksi, kurš ir vakcinēts, kurš nē. Nu, ar ko tad es, kam nav lemts, un paldies Dievam, būt vakcinētam, varu tev Līga apdraudēt tavas tiesības un visādas tur privilēģijas?

27.mai 2021 Atbildēt
Livija Priede

No idiota i dzirdu!

26.mai 2021 Atbildēt

Komentēt