Komentāri: Kas Samantai Tīnai sev ir sakāms pēc Eirovīzijas?

īpaši stulbs

Kā tā, johaidī, var atļauties runāt, ka nav braukusi uz Eirovīziju cīnīties! Tērēja nodokļu maksātāju naudu, lai dotos uz turieni izklaidēs..? Pat Saeimas deputāti neko tādu neuzdrīkstas runāt.

30.mai 2021 Atbildēt
Marcis

tu stubais,un neta prostituta Elvisa18 Samanta nav izterejusi neviena centa nodoklu maksataju naudu,un 10 000 eiro par savu Pedervizijas klipu pati ari samaksaja un par savu naudu pati lidoja uz Roterdamu.

30.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Mārci ,tu domā varbūt ... Pidervīziju nevis Pedervizijas klipu?Tev taisnība,piderlietus ir sācies un TV ari var nosaukt par Pidervīziju nevis televīziju. Šoreiz tev taisnība.Jā tā ir, ari tur tikai pideri.Šitas Bogustovs tak ari piderass.Jā,vieni pideri ari tur. Šausmas.

30.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Bogustovs toc ir piders,,,

30.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Tad pastāsti, no kurienes tai utubungai tāda nauda uzradās? Ja legāli, tad būtu labāk mātes mājā remontu uztaisījusi, dzīvo kā pritonā. Skatījos TV un redzēju.

30.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde īpaši stulbs

Samanta ar saviem koncetiem ir kartigi nopenijusi,un kau ari pelna TV,un galvenas pelnas avots Covid-19 panemijas laika ir Samantas klipi YouTube.

30.mai 2021 Atbildēt
Elvisa18

Viss skaidrs, Samantiņ, nācija apmaksāja tavas izklaides! Saziedojām sapņa piepildīšanai. Tikai neviens neprasīja, vai vēlamies ziedot.

30.mai 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kas tur vēl jāsaka, tā dziedāšana taču jau ir vēsture.

31.mai 2021 Atbildēt
Marcis

Tu bezk,,siv...un j...Samanta ir talantiga dziedataja,un centa neteraja nodoklu makasatju naudu,un Samanatai visliekie ienakumi ir no YouTube klipiem.

31.mai 2021 Atbildēt
jānis

meitene strādāt negrib, izsūkāja ekskursiju uz konkursu, vai tad nu pirmā, kura izsūkā ....uz Baku bij analogs brauciens, budžeta nauda, te drīzāk jāskata kultūras ministrija, kas parakstija šo komandējumu un izdevumus

31.mai 2021 Atbildēt

Komentēt