Avots: Harijs uzstāda ultimātu, lai Megana var piedalīties Diānas statujas atklāšanā

© AFP/Scanpix/Leta

Avots apgalvo, ka ir "ļoti iespējams", ka princis Harijs jūlijā nepiedalīsies statujas atklāšanā par godu princesei Diānai, ja Meganai neļaus piedalīties pasākumā virtuāli, raksta "Mirror".

Tiek ziņots, ka princis Harijs ir "pieprasījis", lai Meganai ļauj oficiāli būt par daļu no ceremonijas, kura veltīta princeses Diānas 20. nāves gadadienai, citādi viņš pats neieradīšoties uz ceremoniju.

"Harijs pieprasa, lai Megana ir daļa no oficiālās ceremonijas. Viņa nevarēs būt klātienē, jo gaida pāra otro bērnu, bet Harijs vēlas, lai ceremonijā tiktu iekļauti Meganas sagatavotie citāti vai video ziņa medijos tajā pašā dienā, kad brāļi atklās statuju," atklājis avots.

Tiek norādīts, ka ir ļoti liela iespēja, ka princis uz pasākumu nemaz neieradīsies.

Princim Lielbritānijā jāatgriežas 1. jūlijā, lai atklātu statuju par godu Diānai viņas 20. nāves gadadienā. Statuja atradīsies dārzā pie Kensingtonas pils.

Iepriekš vēstīts, ka Harijs un Viljams satikušies, lai parakstītos uz mātes statujas. Brāļu attiecības ļoti pasliktinājās pēc Harija un Meganas intervijas Oprai Vinfrijai, kaut prinča Filipa bērēs šķita, ka abi ir draudzīgi. Tiek norādīts, ka pēc bērēm abi joprojām nesarunājoties.

Slavenības

Raidījumā "Burku studijā" krišnaītu pāris un šova “Ģimene burkā” dalībnieki Uģis Kuģis un viņa sieva Linda sprieda par to, kā saglabāt romantiku attiecībās, ja ģimenē aug mazi bērni. Uģis ir pārliecināts, ka "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?

Svarīgākais