Komentāri: Abu Meri skarbi un emocionāli izsakās par pandēmiju

Dzēsts lietotājs

Nu,redz,draudziņš klāt. Jā,situācija nopietna,bet būdams pāķis vēl lidz šim nezinu personīgi nevienu no kovida mirušo. Iztaujājot paziņas ari neviens nosaukt konkrēti mirušā vārdu uzvārdu nevar. Ēzelīšu astīšu kolekcionārs mūs glābs.Ā,bij tak viņam tak 31 gadu vecais,sportiskais brālēns nomira no kovida!!!!

5.mai 2021 Atbildēt
jabis

lieks grasis neskādē par ūdens uzliešanu uz priekšniecības dzirnavām. Domburs gan atteicās un vēl pavēra aizkariņu uz viedokļu virtuvi. Tas nu ar būtu brīnums, ja Mārai Zālītei par himnu rakstīšanu nekas neatlēktu.

5.mai 2021 Atbildēt
Anita Balnasa

Es pat nezinu nevienu inficēto, par kādu no vakcīnas mirušo gan lasu katru nedēļu. Ak jā, dēls teica, ka kolēģis smagi saslimis ar covid, bijis jau vakcinēts ar Astru Zeneku.

5.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Anita Balnasa

Mana māsīca Rīgā šancē bankā,teica,ka viens darba kolēga bij ar kovidu slims. Ārsti tā teica,bet pārējie plecus rausta .Zinu it kā kaimiņš bij slims,bet viņam bij tas bezsimtomu kovids. 2 nedēļas trakās izolācijas pagāja kārtojot pagalmu un veicot sīkus celtniecības remontdarbus. Tagad esmu cieņā (trakoti lepns esmu) ,jo vienīgais kurš ar viņu sarokojas, tas esmu es. Pārējie baidās.Lohotrons rullē.Ēzeļu ganiņš pelna.Atvainojos kovidfaniem. Piekrītu ,ka man ir ar galvu.

5.mai 2021 Atbildēt
Mari Ivanova

Tas, ka tu nezini, nenozīmē, ka viņu nav! Es nedomāju, kā mūsdienās ir tik daudz neattīstītu cilvēku!

5.mai 2021 Atbildēt
Maija Zvaigzne

Tu esi idiots!

5.mai 2021 Atbildēt
Mike atbilde Maija Zvaigzne

Muti tvarj!!C0VIDA NAV

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Jantarčik, tava runa nav ne gudra, ne jēdzīga. Tu vienkārši runā štampus, kurus pats neesi radījis, bet tiem noticējis.

Es gan zinu konkrētu cilvēku, kurš no tā mira. Kā arī zinu cilvēkus, kuri pēc izslimošanas jau 2 mēnešus nav spējīgi strādāt nefizisku darbu.

Tā ka nesludini savu tumsonību par pasaules patiesību.

5.mai 2021 Atbildēt
Artis Lankss

To ties es zinu dažus cilvēkus un viens no tiem ir dakteris ,kuri pēc vakcinēsanos nogādāti slimnīcā ar smagām blaknēm.

5.mai 2021 Atbildēt
Vita Ozolniece atbilde Anita Balnasa

Vai varētu nosaukt šī kolēģa vārdu un uzvārdu? Savādi sanāk " viena tante teica".

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks atbilde Artis Lankss

:))

Pēc vakcinēšanos? :))

6.mai 2021 Atbildēt
Edmunds

Dzintaram...Personiski piekrītu,es ar iztaujāju,radus,kaimiņus un draugus,neviens

nepazīst ,personīgi,kurš ir miris ar COV-19,tāpat ar tuberkolozi,vēzi,gripu un citām slimībām,tas ir feiks no LV valdības puses! Valdība grib mūsu naudu.

Un tāpat,Dzintar,tu zini veicot aptauju radu,kaimiņu,draugu starpā,neviens personīgi nepazīst,tos,kurus izsūtija uz Sibīriju.Tāpat par otro pasaules karu,tāpat par pirmo,un vispār zeme ir plakana,ja butu apaļa,tad mēs nokristu,pamēģini nostāvēt uz bumbas!

Lai,Jauka diena,visiem plānā galdiņa urbējiem!

6.mai 2021 Atbildēt
Saids

Ja, kā pats norādat, esat laucinieks, tad varbūt būsiet dzirdējis par stādaudzētavas "Dimzas" izveidotāju Gunti Vītoliņu? Kopumā komantārs samērā normāls un saprotams - ikvienas epidēmijas laikā ir bijis gana daudz cilvēku, kuri to ir nolieguši. Tiesa, vīrusiem un baktērijām cilvēku viedokļi ir vienaldzīgi.

6.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

varētu nosaukt kāds konkrēti summu cik saņem privātās klīnikas par katru vakcinēto un kāpēc vēl līdz šim tas ir noslēpums? Būtu muļķīgi domāt ,ka šī persona būdama 10 000 km no savas dzimtenes atbrauca uz Latviju nodarboties ar labdarību.Doktors Aikāsāp kurš ārstē odiņiem spārnus un sliekām saskrāpētos vēderiņus un to dara par velti ?

5.mai 2021 Atbildēt
Broņislava Dzene

dzintars, tik tiešām Tu esi vienīgais Latvijā un visā pasaulē, kas strādā bez atlīdzības, nekad neesi saņēmis nevienu grasi algā, tātad neesi arī nodokļu maksātājs un tāpēc Tev nebūs nevienam neko pārmest, ne rakstīt atbilstošus kometārus, jo esi ārpus visiem likumiem.

5.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Broņislava Dzene

viena lieta ir dēļ naudas melot un indēt cilvēkus pasaules lielāko medicīnisko korporāciju peļņas dēļ, ar suslu nezināmas slimības apkarošanai , kura izstrādāta pāris mēnešos .Es tik ātri pat dzīvokli nespēju izremontēt.Bet otrs ir strādāt naudas dēļ.Ņeputai hui s paļcem tantuk!Var taisīt šaher maher ,ja neviens deļ tā nemirst un neslimo. Ja vari pelnīt miljonus.(kaut apejot likumus un apčakarēt valsti kaut),bet to dari savu bērnu labā un tu nēesi gnīda kā cilvēks ,tad tu esi super vecis !!! Malacis.!!!

5.mai 2021 Atbildēt
Ērika Krimska

Oh! cik precīzi pateici! tā viņi te ielien un baigie gudrīši,savās mājās tas neizdodas,tur tādus nevajag!

5.mai 2021 Atbildēt
Artis Lankss atbilde Dzēsts lietotājs

Precīzi pateici. Nav ko pielikt vai atņemt.

5.mai 2021 Atbildēt
Otto Gauja

Kurš gan noticēs tavām melnajām acīm ...! Tavā valstī 10 reiz lielāks bardaks kā visās tavas rases valstīs un tu māci mums kā dzīvot un kam ticēt ...!? Pats labāk paklusē ...!

5.mai 2021 Atbildēt
Dace

kautkāds utains pusarābs demagoģiju smirdina --- no dioagnozes nemirsty--no diagnozes ''cvovid 19 ''nemirst --vīrusu deēļ nemirst --- MIRST sūdīgie bioroboti kuru sisdtēmās destruktīūvas kolīzxijas sākušās neadekvātio reaģējot uz kļudaini uzbnūvētui olbaLTUMU === P[IDERU PUSARĀBU VNMK GLUSĪT VAJAG--TAS NAV ĀRSTS--TAAS IRE SMIRDĪGU NMEZINBĀTNISKU FIGŅU IPLATOŠ FIGĻAZRS--B ĪSTAMS SABIEDRĪBU APSTULBOJOŠW FIGĻARS--VIŅA MIRUŠIE Paziņas un tuvinierki vnk bijuši sūdīgi bioroboti --- ''izdeguši mediķi''?? debilu priekšrakstu žņaugos nolikti amatnieki izdeg ja noklūst politiski motivētu kretīūnmu ''prasību šķērēs''-- paši ''izdegušie mediķi''vainīgi jA SLIKTA IEDZIMTĪBA uyn glupa auidzināšana bijusi un nejedZīgi sapratuši''mediķa PIENĀKUMUS'' --TIE NAV NE TUVU T ādi kā smirdošie liberasti kas ''dzīvībaS GLĀBJ'' IEDONMĀJUŠIES --- atļaut nersodīti mēxdijos smirdfēt tam ABU MERI IR NEPIEĻAUJAMS NOZIEGUMS--TĀDI JĀGLUSĪ Kā TIK MUTI ATVER -- MANI DRAUSMĪGI TRACINA Tā ''baāsista''-- panarābu komunista un sociālista demagoģiskā smirtdoņa --ne piermo reizi lasu viņa teikto un zooloģisakui naidu izjūtu ---man nav nekas pret diedvbijīga muslima ''vērtību sistēmu -- bety no Abu Meri smird bezdievīgs žīdisms--tADI JĀNĪDĒ KĀ BLKTIS -- KĀ ASINSSŪCĒJI PARAZĪTI

5.mai 2021 Atbildēt
Dace

P[ANDĒMIJA IR VNK JĒDZIENS Kas apzīme sirtuācinju ka ''slimībA ZINĀMA PA VISU PLANĒTU ''--PIDERASAM L;ODI PIERĒ !! COVID19 NESASNIEDZ PAT LOKĀŠLAS EPIDĒMIJAS INTENSITĀTI --- PAT SEZONĀLAS GRIPAS INTENSITĀTI --NAV EPIDĒMIJAS --IR SPORĀDISKI COVID 19 GAdījumi---- reti -- mirst 1% no kļiniski slomojoša

5.mai 2021 Atbildēt
Dace

GRIPAS GADĪJUMOS MIRST LĪDZ 4 % KLĪNJISKI SASLIMUŠO --- NOLIEDZ NE43 JAU PANDĒMIJU--NOLIEDZ JAU TIKAI POLITISKI MORTIVĒTO KRETĪNU IRRACIONĀLO ''CĪŅU;;KAs nevienu no nekā nesargā--noplierdz kretīnisko analfabētisdko stasstistiku-- noliedz profesuionāļu ignorēšanu un politisdki motiveto ''piderasu klas dzīūvības fglābj nevienu neizglābjot radīto postījumu lAVĪNU--NOLIEDZ VAKCIOBNĀCIJAS VAJADZĪBU --0NOLIOEDZ VAJASDZĪIBU PĒC KOVIDTESTIEM KAS IR Par pamartu ''atzīt par spitālīgiem'' veselos --noliedz idioptisko un irracionālo --- AB U MERI VAJAG NOGALINĀT --lai beiodz denmagoģiju smirdionāt !!!

5.mai 2021 Atbildēt
Mari Ivanova

Rupja un neattīstītā būtne, kurai vajadzētu psiholoģisku palīdzību.

5.mai 2021 Atbildēt
Marcis

Dace ir tikai leta neta mauka,un Hosamas Abu Meri ir 100% taisnibas un tas pats ari dzintaram.

5.mai 2021 Atbildēt
Mike

Jā..covida nav..ir dirsēji kam maksā naudu par to

5.mai 2021 Atbildēt
Mike atbilde Marcis

Muti mēsls,tev covids ir galvā labajā puslodē,mērkaķi

5.mai 2021 Atbildēt
Mike atbilde Marcis

Aizver savu mutīti kurā tu rij spermu..

5.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Mike

Tu debila neta mauka,un aizver savas smirdigas zaunas Mike.

5.mai 2021 Atbildēt
Ērika Krimska

Skarbi,bet patīk!

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks atbilde Mari Ivanova

Priekš paškritikas nav slikti. Es pat teiktu - spēcīgi.

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Mari, ja Jūs to teicāt par Daci, tad atvainojos. Un savus vārdus pāradresēju Dacei.

6.mai 2021 Atbildēt
Aldis Ozols

Ir sācies jauns laikmets, kad cilvēku komunikācija ir sasniegusi tādu līmeni, pie kura sāk ciest ierastais dzīvesveids. Lielās komunikācijas iespējas ir radījušas sērgu izplatībai labvēlīgu situāciju. Ja mēs tā turpināsim, tad mēs no maskām vairs vaļā netiksim un arī no vakcinēšanās pret arvien jaunām sērgām. Ir jāsāk ceļot apdomīgāk.

5.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

ar lupatu var izfiltrēt vardes kurkuļus no grāvja ūdens,nevis bacili kura izmēri ir miljardā daļa milimetra.Lietus līst,mordas lupatās salst ,bet kofidu filtrē kaut ari trūkst elpas.Tas labi iepaido it sevišķi vecus cilvēkus, kuriem jau tā grūti paiet.

5.mai 2021 Atbildēt
Anna

Pilnībā piekrītu katram Abu Meri vārdam. Manā paziņu lokā jau ir daudz ar Covid 19 smagi pārslimojošo ar sekām uz visu mūžu.

5.mai 2021 Atbildēt
Mari Ivanova

Tieši tā. Starp maniem draudiem ir miruši 2 cilvēki. Latvijā vēl ir veiksmes stāsts.

5.mai 2021 Atbildēt
Mike

Meli

5.mai 2021 Atbildēt
Mike atbilde Mari Ivanova

krievene ..melo!!

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks atbilde Mike

Nē, viņa nemelo. Starp maniem paziņām arī ir mirušais, kā arī slimojošie, kas jau vairākus mēnešus "netiek uz strīpas".

5.mai 2021 Atbildēt
Liana Marcinkevica

vai tad taa ir briiva vakcinaacija?? ja par tiem cilveekiem kuri negrib vakciinu valdiiba atklaataa veidaa nirgaajas,nelidosiet,lielveikalos nelaidiisim,un tt. un par vakciinaam arii valdiiba melo,viniem viss tik labi un drosi,lai gan reaalaa blaknu situaacija ir daudz savaadaaka, UN KAAPEEC MAN NAV BRIIVAS TIESIIBAS IZLEMT, MIRT AR COVIDU VAI DABIGAA NAAVE. par so laiku neesmu nevienu pazinu, ne draugu sev apkaart redzeejusi slimu. Latvijaa nav vairs demokraatija, ir tikai meliiga ,naudu rausosa ieliktenu valdiba ar taadu pasu jampampina prezidentu prieksgalaa.

sii ir visspretiigaakaa valdiba kaada vien bijusi.

5.mai 2021 Atbildēt
Ērika Krimska

Patiesi visu pateikusi! Mums vairs slimnicas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas un tajās palātas tukšas,bet kad bija katrā pilsētā pa slimnicai,gripas laikā rindiņā gaidījām! Jaunajiem lai vecīši pastāsta un neviss klusē un stāv rindā uz poti......ja tagad varbūt dzīvotu lidz 90 gadiem....pēc pote labi ja 10 izvilks :( nevajag klausīties sitos kas savā zemē neko nevar,uzrodas te un gudrītis,dzīt ar sūdainu kku! lai pēta pakaļas,bet nebāž degunu kur viņam neprasa!

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

"UN KAAPEEC MAN NAV BRIIVAS TIESIIBAS IZLEMT, MIRT AR COVIDU VAI DABIGAA NAAVE."

Ja cilvēkam Dievs nav devis prātu, tad tā viņam nav. Vai tiešām tu esi tik stulba, un nesaproti, ka tava saslimšana ir drauds aplipināt citus. Un tieši tāpēc tā nav tikai tava darīšana.

5.mai 2021 Atbildēt
Kitaro Jamasuku atbilde Ventuks

Aivis Vasilevskis

18 st. ·

Bīstamās vakcīnas – FOX News sižetā.

Šodien tika publicēts FOX News sižets par vakcīnām un milzīgo mirstību pēc tām. Takers Karsons ir viens no retajiem mūsdienu žurnālistiem, kas atbilst savai profesijai un runā par lietām tā, kā tās ir, uzdodot jautājumus un nebaidoties no liberāļu uzbrukumiem. Šīs ir pirmās 5 minūtes teksta no sižeta, kur tiek runāts par vakcīnu postu, kas jau līdzinās genocīdam.

Jūs saprotat to, ka drīz Jūs nevarēsiet lidot ar avioreisiem, iet uz darbu vai sūtīt bēŗnus skolā, ja jūs neesat vakcinēts. Pieaug arī sociālā spriedze – daudzi Jūsu draugi jau var būt pateikuši, ka negrib redzēt Jūs savos tusiņos, ja neesat vakcinēts.

Ir daudz lietu, kas spiež pakļauties. Un kādā brīdī varbūt Jūs arī pakļausieties – vienkārši ir ļoti grūti būt nevakcinētam šajā valstī. Taču pirms to darīt, pavaicājiet sev – vai Jūs kaut ko zināt par iespējamiem riskiem?

Droši vien Jūs nezināt neko daudz, bet domājat, ka risks ir neliels. Vakcīnas nav bīstamas un to mēs redzam oficiālajā statistikā. Katru gadu 160 miljoni amerikāņu saņem gripas potes. Un katru gadu kāds neliels daudzums cilvēku pēc tam nomirst. Precīzi runājot, 2019. gadā tie bija 203 cilvēki. Gadu iepriekš 119, bet 2017.gadā tikai 85. Katra nāve ir traģiska, bet kopējā statistikā šie cipari nav tik būtiski un neviens nesūdzas par šo vakcīnu un mēs turpinām to lietot.

Bet tagad jautājums ir par to, kā šie cipari izskatās salīdzinot ar to mirstību, kas vērojama pēc kovid vakcīnām, kuras potē visā valstī. Tas ir jāzina. Tāpēc mēs pārbaudījām un šeit ir atbildes. Un tās nāk no tā paša valdības avota, kuru tikko nolasījām.

Kopš 2020.gada decembra līdz šī gada 23.aprīlim kopumā miruši 3362 cilvēki pēc korona vakcīnas saņemšanas. Tas ir vidēji 30 cilvēki dienā. Kā tas izskatās? Šobrīd vēl nav datu pēc 23.aprīļa, bet mēs varam pieņemt, ka tādā pašā tempā šo 12 dienu laikā ir miruši vēl 360 cilvēku, tas būtu 3722. Tātad gandrīz 4000 tūkstoši cilvēku ir miruši pēc šo vakcīnu saņemšanas. Patiesais cipars varbūt ir augstāks, daudz augstāks.

Dati ir no VAERS sistēmas. To vada CDC un FDA aģentūras. Sistēma ir saņēmusi daudz kritikas pēdējos gados un daudz kas no tā ir pamatots. Daudzi saka, ka tā uzskaita pārāk maz šo gadījumu un kāds 2010.gada pētījums atklāja, ka šajā sistēmā tiek ziņots par mazāk kā vienu procentu no visiem vakcīnu blakus efektiem. Līdz ar to neviens nezina patieso skaitu, un mēs šeit nespekulēsim par to.

Taču tas, kas notiek tagad, ne tuvu nav normāli un tas nav salīdzināms ar t

o, kas bija iepriekšējos gados ar citām vakcīnām.

Tās netiek apsūdzētas masu slepkavībās. Piemēram, Menvio vakcīnu izmanto bērniem visā pasaulē, lai novērstu meningītu. ASV no 2010-2015 nomira tikai viens. Salīdziniet, kas notiek ar kovid vakcīnām. Tikai pirmajos 4 mēnešos ir reģistrēts vairāk mirušo, kā no visām vakcīnām kopā laika periodā no 1997-2013. Salieciet to kopā. Tagad ir debates par to, kas tas ir – daži saka, ka tā ir tikai sakritība, cilvēks tiek vakcinēts un tad mirst no kaut kā cita. Kāds ārsts, kas aprūpē kovid pacientus, atklāja, ka šodien notiekošais ir modernās vēstures nāvējošākā vakcīnu kampaņa. Lai kas tas būtu, tas notiek tagad, mūsu acu priekšā un rodas jautājums – vai kāda autoritāte grib zināt, kas tas ir un kas notiek?

Ja VAERS sistēma ir kļūdaina un nepilnīga, kas tā ir – tad kāpēc tā nav sakārtota? Un pats galvenais – kāpēc nav izveidots neatkarīgs vakcīnu drošības panelis, kas izvērtē to, kas notiek? Bet tas nav izdarīts – neviens nerunā par šiem cipariem un jūs pat nedrīkstat to darīt, citādi tiksiet atslēgts no interneta. Oficiālās amatpersonas negrib to zināt un tā vietā viņi mūs biedē tikai ar to, kas notiks, ja mēs nepotēsim sev šo vakcīnu. Baidens apgalvo, ka tā ir izvēle starp dzīvību un nāvi, jo visi var nomirt no kovid.

Autoritātes izliekas, ka visi ir vienādi un vispār neeksistē miljoniem jau izslimojušo un to, kuri nav riska grupā – visiem jātiek sašpricētiem līdz 4. jūlijam vai arī..

7.mai 2021 Atbildēt
jānis

re, vēl viena kamieļu dzinēja padomu nebijām uzklausijuši.....kārtējais gestarbeiters, kā prezis, ministru prezis

5.mai 2021 Atbildēt
Marcis

un janu un Liga Grauga ari tikai letas neta maukas un covididioti.

5.mai 2021 Atbildēt
Mike atbilde Marcis

Pidar!!

5.mai 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Mike

Tu esi pederasts Mike..un tavi neta draugi Jani,Liga Grauda un Liana Marcinkecica.

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Esmu 100% pārliecināts, ka tu būsi pirmais, kas nodos Latviju grūtā brīdī.

5.mai 2021 Atbildēt
Liga Grauga

Es straadaaju mediciina ,nezinu nevienu slimu ar Covid 19 ,a jaa viena kura vakcineejaas ar Astra Zenica saslima.

Maskas(lietotas) meetaajas visur ,slirces un visi tie vienreizeejie suudi ,ko velk muguraa u.ttt ,piesaarno zemi .Ludzu nepiesaarnosim so skaisto zemi!!!!!

5.mai 2021 Atbildēt
Venelane

Anita Balnasa un Līga Grauda=identiski komēntāri!!!Sagadīšanās-nedomāju!Medicīna viņa strādā...smieklīgi!Kovididiotes!

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Liga Grauga strādā medicīnā?

Te jau pat zirgam jāsmejas. :)

5.mai 2021 Atbildēt
moriss

Vālē uz savu abu-dabi vai kur vēl un tur vāvuļo saviem imamiem un ibrahamiem.

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Domāju, ka morim vajadzētu tīties uz savu valsti. Nav te ko Latvijā gaisu jaukt!

5.mai 2021 Atbildēt
Agrita Blazennova

Malacis!Pateica visu kā ir! Mana cieņa Hosama kungam!

5.mai 2021 Atbildēt
Uldis Bārītis

Taisnība, Hosam, turies un neņem galvā šos dīvainīšus, kuriem, saki ko gribi, vienalga noķēzīs.

5.mai 2021 Atbildēt
Mike

Tu jau tāds pats dalbajobs ,kas tic da jebkam!!Tev Hasans pateiks,lec ugunii tur nav covida un tu pamuļķītis ieleks jo tev pasham NAV smadzeņu lai domātu reālajā laikā,saproti???

5.mai 2021 Atbildēt
Uldis Bārītis

Tev neticu, pa katru cenu jāiet vakcinēties!

6.mai 2021 Atbildēt
Haralds Elceris

BET - lūdzu, tie, kas ir par to, ka visus novakCionē†, arī esiet godīgi!

neuzdodiet hipo†ēzes par zinā†niski pama†o†ām ziņām. s†a†is†ika tā tā knapi knapi zinā†ne.

5.mai 2021 Atbildēt
Kitaro Jamasuku

Mīļais cilvēk, pirms iedur eksperimentālo, līdz galam nepārbaudīto vakcīnu sev un savam bērnam, tomēr padomā. Vai eksperimentālu līdz galam nepārbaudītu vakcīnu izmantošana nav eksperiments ar cilvēkiem? Vai Tu esi tam gatavs? Esi gatavs iedurt sev vakcīnu, uzņemoties visu atbildību par savu veselību pats?! Jo ne valdība, na vakcīnu ražotājs to neuzņemas! Bet tikai valdība spiež ar visiem spēkiem! Priekšrocību došana vakcinētajiem ir diskriminācija pret pārējiem! Un ar to spiež uz visu šo “masu vakcināciju”. Kāpēc tik izmisīgi? Kāds kungs stāv aiz Kariņa, Levita un Pavļuta? Kas viņus rausta aiz diedziņa? Vienalga kā ir, publicēju Nirnbergas kodeksa punktus par eksperimentiem ar cilvēkiem.

Nirnbergas kodekss ir normu kopums, kas regulē pētniecību ar cilvēku iesaisti eksperimentos. Tas tika izveidots 1947.gadā pēc Nirnbergas procesa, kurā tiesāja Otrā Pasaules

kara noziedzniekus, tai skaitā ārstus un zinātniekus, kuri bija veikuši eksperimentus ar cilvēkiem.

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Tev ir kaut kāda putra galvā. Izej ārā, nedaudz izvēdini galvu.

5.mai 2021 Atbildēt
Rolands Savickis

Man tāds interesants jautājums,ar ko ārstē/zālēm/tos saslimušos,kur informācija par tiem,kuri miruši par tiešo no kovid ne blakus slimībām.

5.mai 2021 Atbildēt
Ventuks

Vēl joprojām nav pielecis, ka mirst ne jau pa tiešo no kovida?

5.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nav viņam laba karma, un tā...

5.mai 2021 Atbildēt
Ilvars Brūvelis

Dace tev pīzdā trešā Ace. Hosams ir cienījams ārsts bet tu esi tukša vieta. Starp citu es gan zinu vairākus desmitus ar covid saslimušo,citam gājis vieglāk citām smagi ar komplikācijām pēc izslimošanas.

5.mai 2021 Atbildēt
Arrow

Ja špricējies, laikam visu zini par to:

www.facebook.com/olgapavlova.s...8175376921731/

Kā arī ,neviens ārsts kas nav saistīts ar Covid-19 kantori tieši atklāti acīs nav teicis skriet to indi špricēt.Ja kas, no vakcīnām mirst arī healthimpactnews.com/

5.mai 2021 Atbildēt
Ivo Tellis

ŽIKS

Tu vari kā pāķis mirt 1. vietā ar visām ēzeļu astēm.

5.mai 2021 Atbildēt
Ilona Indrīne

Jauki , dakter! Vismaz kāds labs raksts! Man sen apnikušas dažu cilvēku rupjības facebook un citur. Negribi, nevakcinējies, bet savas negācijas paturi sev! Varbūt Covid nodaļā ir vakances slimnieku kopšanā, pastrādā tur kaut vienu dienu. Un skaties, kas notiek Indijā...? Zinu, ka runāsi citādi vai klusēsi...Priecājieties par pavasari! Nākošnedēļ būšot pavisam silti!

5.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

tantuk,Indijā vakcinē visus bomžus lai tie nosprāgtu ,jo ir milzīga pārabdzīvotība. Vai tu domā un tici ,ka viņus vakcinē lai tie dzīvotu ilgi un 10 bērnu vietā būtu 15. Naiva kaza

6.mai 2021 Atbildēt

Komentēt