Komentāri: "Pie mums nemaz nav tik slikti!"; Una Ulme atklāj, uz ko jābūt gatavam, ceļojot pandēmijas laikā

īpaši stulbs

Tikpat valdzinošs kā Ādamss...

27.apr 2021 Atbildēt
Fra

Lai nu aizceļo tā tālāk, kur nevarētu kontaktēties ar Latviju.

27.apr 2021 Atbildēt
Dzintra Cīrule

Tieši tā! Šo mūžīgo ceļotāju dēļ, mēs neizkulsimies no pandēmijas, lai kā censtos jau vairāk kā gadu!!! Par kādiem līdzekļiem tik bieži šī dāma ceļo? Vai kārtīgs darbs Latvijas labā, grūtos laikos Latvijai, nemaz nav JĀSTRĀDĀ?!!!

28.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Ak, Dīvs...

28.apr 2021 Atbildēt
Acidum

Jau beigusies atvaļinājuma eiforija?

28.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

tas ir Mārcis ?

28.apr 2021 Atbildēt
josh

Tā nu stāvējām ar savu pavadoni pie check-in, izsalkuši, izmisuši un bez testa, līdz mums piedāvāja veikt testu uz vietas lidostā par nieka 250 eiro (katram). ————— Neticu, ka Ulme bija izsalkusi. Savos 60 vai cik tur izskatās kā galīgi izžuvusi datele, iespējams anorektiķe vai diētu apsēsta. Nedaudz ķermeņa tauku, un tad arī grumbas nebūs tik izteiktas. Varēja ielikt rokas bagāžā sviestmaizi vai riekstiņus, kā arī tukšu pudeli, kur izlidošanas zonā iepildīt ūdeni, ja jau visu par Covid bija tik pamatīgi izzinājusi.

29.apr 2021 Atbildēt
josh

Turklāt 250€ ir dārgi kādam, kurš ir dzīvojis viesnīcā, maksājis par to. Jūs dzīvojāt par velti luksus apstākļos pie draudzenes Aijas. Tad nu uzskatiet, ka jums vēl ir stipri paveicies. Nav ko žēloties, ja ar prātu nedraudzējas. Šībrīža apstākļos var rasties dažādi neparedzami izdevumi, tāpēc labāk sēdēt mājās.

29.apr 2021 Atbildēt

Komentēt