Komentāri: Stila eksperte Maija Silova nosauc modes tendenci, kura cilvēkus mēdz tracināt

Velda Poriete

Botas visu koptēlu ..sabojā,nevar tievās kājiņās vilk briesmīgus apavus..

17.apr 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis

Pirms kāda laiciņa Maijai Silovai bija cits spectērps - balts džemperis, kas nav pat retrstilīga bitlovka, kājāspaīsas džinsu kļošenes, džinsu jaka ar bārkstīm un kājās sudraba augstpapēžu laiviņas. Sorī -nesekojiet lūdzami šīs stilistes paraugam! Un visīstākās krosenes pie tāda apģērba, kas Silovai redzams augšpsē, ir nevis kaut kāda stilīga stila laušana, bet vienkārši parodija.

18.apr 2021 Atbildēt
Diana Mikelsons

Dinamika,uz kurieni? Ista dama vilks krosenes pie klasiska kostima?"Biezi vien pietiek"paskatities...

18.apr 2021 Atbildēt
Acidum

Diana Mikelsons, spriežot pēc foto, pārbijusies un šokā, jo māte mācīja, ka pie zaļas kleitas velkama tikai brūna jaciņa. Īsta dāma vairākas reizes pārlasa uzrakstīto, un izlabo kļūdas.

18.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

"Visurgājēji" man ir pieņemami, bet augstpapēžu kurpes tiešām tracina. Pamēģināju pastaigāt un 3,14zģec! Nesaprotu, kā sievietes var tādās visu dienu nostaigāt. Murgs kaut kāds.

18.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Forši - septiņjūdžu apavi.

18.apr 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

man gan liekas ka šādi apavi piestāv tikai pie vienkrāsaina tērpa, pie raiba tādus nepievilkt, neredzu sakaru ar laika ekonomiju. Tāpat klasiskā kostīmā un sporta apavos silova ar draudzenēm var staigāt pa veikaliem vai ceļot. Bet, ja cilvēks strādā oficiālā iestādē, vai brauc uz biznesa tikšanos tad tomēr vajadzīgas kurpes uz neliela papēža. Bezdarbnieks, ko līdz 40 g uztur tēvs jau to nevar zināt. Tāpat vīrietis uzvalkā un šlipšē ar raibiem sporta apaviem īsti labi neziskatīsies. Katram apģerbam sava vieta un laiks!!

19.apr 2021 Atbildēt

Komentēt