Komentāri: VIDEO: sliktā stāvoklī esošo Bredu Pitu aizved ratiņkrēslā

īpaši stulbs

Jptvjmķ, kas tad nu..? :(

17.apr 2021 Atbildēt
Marcis

100% nevar rezet,ka tas ir Breds Pits...

17.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tas taču ir dubultnieks, vakar ziņās stāstīja par šo atgadījumu.

17.apr 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis

Velns parāvis, stulbeņi, tā uzvedas cilvēks, kuram ir REĀLI SLIKTI. Tāds cilvēks negrib, lai uz viņu BLENŽ. Turklāt Breds Pits ir arī slavenība. Vivjena Lī visu mūžu pēc filmēšanās izbeigšanas staigāja melnās saulesbrillēs un ar lakatu ap galvu, Virdžīnija Vulfa staigāja noliektu seju un noslīcinājās, sabāzusi sev kabatās smagus akmeņus un tad iegāja aizvien dziļāk upē, Madonna muka no sava vajātāja, pārģērbusies par zēnu-pusaudzi, es te varu uzskaitīt vēl un vēl citus. Talantīgi cilvēki ir īpaši un savādāki nekā citi, viņi slēpj savu savādākamu, mūk no paparaci un izvairās no acu kontakta. Varbūt Bredam Pitam ir narkotiku atkarība,ja tik pēkšņi novājējis, varbūt vēzis atklāts 4. stadijā, kāda kuram tur daļa, ja viņš par to negrib izbļaustīties visai pasaulei visos iespējamos medijos.

17.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Balodi, tu esi ļoti gudrs cilvēks.

17.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Mirsti balodi, ja nevēlies, kai tevi grupāizvaro un pēc tam sasistu pudeli itruec ānusā

17.apr 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis atbilde Roberts

Tas bija nopietns piedāvājums? Nu, tad sarunāsim vietu. Vienu es varu droši apgalvot - šaujamā man nav. Te tā nejauši palasīju, ka Tu mani aicini arī uz kādu tumšu kāpņu telpu. Arī tas man der. Mēslus es pa gabalu saožu. Mēslu var vnk paspert ar kāju un tad izsmērēt pa bruģi. Uz Tavu pagrabu neiešu, bet vietu varam sarunāt - 18. aprīlī plkst. 23.00 gaidīšu Tevi Brīvības gatvē 432. pie Banknotes. Tur ir mazs skvēriņš ar soliņiem, policijas patruļas tur garām nebraukā, jo māju rinda - Drogas, Kebabi un Banknte - atrodas ielas nišā. Tātad rīt 23.00 Tevi gaidu. Es nākšu viens un policijai iepriekš neziņošu.

18.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Vālodzis Balodis

Es tavā vietā policijai tomēr ziņotu, jo Robis dusmās nav prognozējams un valdāms, un aukstie ieroči ir viņa hobijs.

18.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Navags, riktīgi apsitās

17.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nervu zāles beidzās..?

19.apr 2021 Atbildēt
Vejins Latmo

nav stradajis gadus desmit fiziski,a s pie psrs,ta jaunietis pildija tris normas,8stundās jaunietis pildija tris veču normas!a tagat vēlgrib lai es nostrādāju lidz65!

18.apr 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis

Vejins Latmo. Ar līdzīgiem tekstiem konsekventi un secīgi vairāku gadu garumā, sākot no 1999. gada, izmantojot gleznotāja krāsu, ar "grafiti" ir aprakstīti no visām pusēm kādas Brīvības gatves (Rīgā) arkas stabi. Var skaidri redzēt, ka cilvēks, kas tur nakti pēc nakts ir gājis laikā, kad neviena nav tuvumā. Tas nepārprotami ir bijis talantīgs mākslinieks ar oriģinālu izdomu. Viņa visjaunākie "grafiti", kuri uzpūsti ar krāsas baloniņu uz visiem stabiem, arkas sienām, attālo nama sienu un Narvasen kiosku ir LOST, LOST, LOST, LOST. Baigi bēdīgi kļuva - ko šis cilvēks gribēja visiem pateikt? Kāpēc viņš beigās paziņoja, ka ir visu PAZAUDĒJIS, ieskaitot arī pats sevi. Nezinu, kurā gadā viņš paziņoja, ka viņam ir pienācis LOST. Viņš laikam neiedomājās aiziet pie psihologa tā vietā, lai rakstītu savus nakts "grafiti".

19.apr 2021 Atbildēt
Marcis

Vejins Latmo realas Tvaika ielas 2 pacients,un debilas nekadus PSRS laikus neesi rezejis,neta dirsejs.

19.apr 2021 Atbildēt

Komentēt