Komentāri: Kas Zeltiņai sakāms par tiesāšanos ar Brēmani?

Tedis

Mimra dabūja pēc nopelniem,tikai par maz.

9.apr 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Labaak nebuutu lietojusi to smaida grimasi,sabotekseetaa pamulkje...

9.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Latvijas tiesvedībā valda izteikts seksisms. Pamestās un pazemotās sievietes tiek noniecinātas arī tiesā. Ko var gribēt, ja peredasti valstī pārņem varu!

9.apr 2021 Atbildēt
josh

Jau atkal dzimuma kārts. Pati pazemojās, neviens nezina, kāpēc tika pamesta, bet tiesa lemj pēc likuma un taisnības. Tāpat es nesaprotu, kā var tiesāt un notiesāt vīriešus 20 un 30 un vairāk gadus pēc tam, kad šķietami esot bijusi “izvarošana”. Kāpēc šīs sievietes nemeklēja palīdzību ātrāk? Vēl trakāk, tagad jau apsūdz pat mirušus cilvēkus, kuriem nav pat iespējas sniegt jelkādu atbildi. Jāsoda, manuprāt, ir šādas #metoo palaistuves.

9.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Bet kāds morālais kaitējums šai tika nodarīts, Brēmanis taču nebija viņai pirmais vīrietis.

9.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Šausmīgi veca un samākslota ome. Brēmanim vajadzēja celt prasību pret Zeltiņu par katru morālās traumas dienu, ko bija spiests uzturēties tā grausta tuvumā

9.apr 2021 Atbildēt
Sandra Harmonija

5 gadus attiecíbas , diplomáts Rúdolfs Brémanis arí labais - poligáms ,nevienai sievietei negribas vírieti,kuram ir vél citas

9.apr 2021 Atbildēt
josh

Kāds podiņš, tāds vāciņš. Izbijušais “diplomāts”zem katras kritikas. Izbijušā “aktrise” tieši tāpat. Tāds tādu atrod. Ja pareizi atceros, tieši Zeltiņa bija tā, kas sūdzējās visiem dzeltenajiem žurnāliem, nevis Brēmenis. Protams, viņš bija c*ka, bet Zltn bija s*vēnmāte. Un kāpēc tas viss bija jāiznes apspriešanai publiski, joprojām nesaprotu. Abiem vajadzēja kaunēties un paklusēt.

10.apr 2021 Atbildēt

Komentēt