Komentāri: Kas Samantai sakāms par negatīvajiem Eirovīzijas dziesmas komentāriem?

Marcis

Samantas Tinas Eirovizajas dziesmu The Moon is Rising reali atbalsta visa pausaule,un negativos komentarus raksta skaudigie latvisi,

2.apr 2021 Atbildēt
Perle

Tu Marci, varu saderēt, pat svešvalodās neproti lasīt, lai zinātu, ko pasaulē spriež par viņas dziesmu. Tā ka epitetu "reāli atbalsta visa pasaule" iebāz atpakaļ sevī. Tu neesi visa pasaule.

2.apr 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Perle

Tu vari tikai tupi dirst savos komentaros,jo reali laikam neko neskaties,un 11 marta Eiropas Parlaments pasludinaja Eiropas Savienibu par LGBT brivibas zonu,un tas Eirovizijas dziesmas ir tagad topa,un tu stulbais tas Samantas Tinas klips ir tikai uzfilmets lai to aizutitu uz Eiroviziju,un Eirovizja ir cita dziemas versija,un tas var paskaktitis you tube,tu homobofs ja tev LGBT nak vemiens tad vari Eiroviziju neskatieties.

2.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Perle

Cien. Perles kundzu ! Kādas svešvalodas ?!? Tas garīgais kroplīts Marcis pat nav spējīgs latviski normāli iemācīties ! Un Jūs vēl ar tādu nožēlojamu radībiņu kaut ko mēģiniet diskutēt ??? Brīnums ka šoreiz viņš Jūs neizlamāja pēdējiem , visrupjākajiem vārdiem ! Ārprāc !

2.apr 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Tu vecais debilas neta mauka,kada tev cien Perle ir par kunzi,realas Tvaika ielas pacients,ko tu jobanas idiots var zinat ko es daru un ko ne,un neko citu nemaki,ka pa tupo dirsts savus murgu kometarus.

3.apr 2021 Atbildēt
Marcis

manabalss.lv vakt parastus saka viens stulbs homofobs Kaspars Pudniks,un tur ir tikai savakts 800 balsis,un valdibai toc nav ko darit,lai aizliegtu Samatai Tinas piedalities Eirovizija.

2.apr 2021 Atbildēt
Perle

Samanta Tina šoreiz ir iebraukusi nepareizajā grāvī. Cerot izsisties līdz finālam, gatava pat dziesmu veidot gejiem tīkamu. Pasaulē viņa ir viendienīte, tāda pati kā tūkstošiem citu, bet Latvijā viņas gājienu atcerēsies. Viņai nav nekādas individualitātes. Un tāda arī paliks. Neizteiksmīga, vulgāra un tukša.

2.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Dziesma meldija un izpildījums visai interesants, bet video, kur redzams, kā lezbietes bučojas, vēmiens nāk virsū. Ja tā būs arī uz Eirovīzijas skatuves, tad tiešām daudzi tur vems.

2.apr 2021 Atbildēt
Sandra Odgaard

Nu citas dziesmas jau ari lielija bet dziedatajam janem vera, kas ir publika. Eirovizijas auditorija ir majsaimnieces ap gadiem 40, nu iespejams, ka shi reize bus savadaka tapec ka viruss parnemis pasauli un visiem jasezh majas. Turklat isti komentet mes nevaram, jo nezinam ka dziesma izskatisies uz skatuves, viens ir video, kaut kas cits skatuve. TOmer domaju, ka parak augstu vietu ta nevar ienemt. Bet , protams, lai veicas

2.apr 2021 Atbildēt
Marcis

Eirovizija nevar pateikt balsotaju vecumu un dzimumu,

2.apr 2021 Atbildēt
Sandra Odgaard atbilde Marcis

statistika uz to norada. Vismaz mums Danija tada bija publiceta pirms paris gadiem

4.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Var lasīt komentārus, var nelasīt, bet dziesmeles kvalitāti tas neuzlabos.

2.apr 2021 Atbildēt

Komentēt