Komentāri: Zigmars Liepiņš atklāj, ka uzveicis smagu slimību

īpaši stulbs

Kas to būtu domājis...

31.mar 2021 Atbildēt
Svetlana Shcherbakova

Diēta ir pagājušais gadsimts! Lai zaudētu svaru, jums vairs nav nepieciešams sevi izsmelt ar diētām! Es šeit lasīju par jaunu un veselīgu metodi - bitly.ws/aQwo es izmēģināju tik daudz lietu, visas diētas, fitnesu, labi, es varētu zaudēt 2 kg un ar šo rīku mēneša laikā zaudēju 15 kg, un es jūtos lieliski! Es iesaku visiem!

1.apr 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Labi, ka viss labi.

31.mar 2021 Atbildēt
Acidum

Sočiks ir tas pats sčotčiks? Счетчик на русском.

31.mar 2021 Atbildēt
kishka

Tač, nepiešujies tiem skribentiem, vai tad jau nepieņem defaultā, ka viņi ir atpalikuši analfabēti?

31.mar 2021 Atbildēt
kss2

Daudzi slimo un jauni mirst! Kas gan te būtu tik īpašs ko publicēt? Baudiet dzīvi kamēr esat šajā saulē!

31.mar 2021 Atbildēt
Mazā Sniegbaltīte rozā pačkā ar mazām rozītēm

O, bet es gan savu nāvi jau esmu rūpīgi izplānojusi - ja kaut kas notiks pavisam ne tā, kā vajadzētu notikt, es nopirkšu vislētāko mašīnu, kāda vien būs pieejama ss.lv, paņemšu līdzi 2 paciņas klonozepāma un pudeli šampanieša, iebraukšu visdziļākā meža visaizaugušākajā stigā, uzlikšu austiņas ar Coju, Visocki vai varbūt Kauperu un tad vieglu un skaisti aizmigšu, tāpēc man no laika щотчикa nemaz nav bail.

31.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu, nu..! Ja aizmirsīsi aiztaisīt mašīnai logu, kraukļi acis izknābās. Kad pienāks tāda melnā diena, gan jau tad vienalga mainīsi plānus.

31.mar 2021 Atbildēt
Mazā Sniegbaltīte rozā pačkā ar mazām rozītēm atbilde īpaši stulbs

Plānus nemainīšu - tas ir stingri nolemts. Jo, re, ir tā, ka vēnas ar nazi made in Latvia pārgriezt nevar, bet Žilet salūzt, ja pārāk stipri novelk pāri rokai. Būtu tāda opcija kā Samuraju zobens, tad gan būtu plaša izvēle - varētu ne tikai uztaisīt harakiri, bet sev pat galvu ar vienu vēzienu nocirst - tas būtu kičīgi: galva nokrīt un aizripo uz kapsētas vārtu pusi, bet no kakla uz augšu spontānā fontānā uzšļācas asinis.

31.mar 2021 Atbildēt
ginta

Nu jā, alkoholisms ir ļoti smaga slimība, ar sekām.

31.mar 2021 Atbildēt

Komentēt