Komentāri: Madonna 62 gadu vecumā pozē niecīgā apakšveļā

Lelde Petersone

Sātanistu/ masonu karaliene? Jeb verdzene...

Tas acu skatienā skaidri redzams, miesa pārdota par naudu, bet acīs demonisks skats, tukšums, trulums.

Covid19 izspēlēts un kristiešu izsmiešana jau iepriekš Eirovīzijā... www.youtube.com/watch?v=VG3WkiL0d_U Gandrīz pravietojums tajā uzvedumā. Visi, kuriem acis un izpratne, saredzēs.

29.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Kas tu esi Lelde Petersone ka vari kritizet Madonnu ASV popdivu.

29.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mandonna nenoliedzami ir fenomenāla dziedātāja un laba aktrise un viņai vienmēr ir paticis izaicināt, bet kaut ko tomēr par viņu liecina kāds biogrāfijas fakts: kad vienā filmā bija paredzēta aina, kurā Madonnai vajadzēja iet vannā, visi filmas grupas veidotāji, Madonnai nezinot, iečurāja vannas ūdenī. Spēju iztēloties, kā viņi vēlāk locījās smieklos - vēlāk viens no filmēšanas grupas to izstāstīja presē un Madonna pamatīgi noskaitās, tomēr neko nevarēja padarīt.

29.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tas tiešām bijis stulbs joks... :(

30.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

"stāv līdzās" - nu, par to raksta autoram jāsaka paldies par labu iemeslu izsmieties.

29.mar 2021 Atbildēt
Vejins Latmo

ne noliegt,ne aizliegt!tagat foršas vecenītes,kā mes veči musu laikmetā!sandra,stefani,ta kas ar bed boju dziedāja!stalone!svarcnegers,vandame,coms saladis deli!varbūt madonna parbrauca stripu,stripa ir tad,kad jau elpa trukst!katram saus laikmets un izturība!nav 87gads,kad domāju un gatavojos,caur elles vārtiem!ne nu izgāju,tikai pateicoties dzu-do trenerim!

29.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Oho! Un kas tad šis bija, Vejin Latmo? Kādā veidā Madonna ir saitīta ar Sandru, Stefāniju, Stalloni, Švarcengeru, van Dammi - un vai patiešām arī ar Salvadoru Dalī (laikam jau tieši viņš ir domāts ar "coms saladis deli")? Tie visi ir absolūti katrs no sava plaukta - kas viņus vieno? Sandra sen jau aizmirsta - pārāk izrāvās ar alkoholu, Monako princese Stefānija, kādreiz it kā dziedātāja, ļoti iepējams, tiešā vaininiece savas mātes Greisas Kellijas (Alfreda Hičkoka visu filmu galvenās varones - līdz viņas laulībām ar Monako firstu) nāvē, bet nu jau arī sen aizmirsta (par tādām dziedātājām pat nezināju, kamēr neieskatījos internetā), Stallone, Švarcenegers un van Damme precīzi iet katrs savu ceļu, iet profesionāli un pēc sava aicinājuma - un viņiem tiešām labi izdodas, bet par Salvadoru Dalī man burtiski gribas uzsprāgt gaisā - Salvadors Dalī bija vienā eksemplārā! Kāds viņiem visiem sakars ar bagāto popdīvu Madonnu, kur tagad te 62 gadu vecumā trūcīgā apakšveļā demonstrē savu plastiskās ķirurģijas seju, lielos silikona (atvainojos) pupus un ieplestās kājas? Dalī bija ģeniāli kreizī, arī viņa labākais draugs Luiss Bunjuels bija ģeniāli kreizī un arī viņu abu "Andalūzijas suns" (kad viņi abi šo pasaules pirmo sirreālisma filmu izveidoja faktiski no nekā, Dalī bija tikai 25 gadi, Bunjuelam -29 gadi - starp citu, viņi bija dvēseles radinieki un domubiedri arī Frederiko Garsijam), un arī ''Andalūzijas suns" bija ģeniāli kreizī! Dalī vienmēr gan jaunībā, gan visu savu garo mūžu darīja tikai to, ko gribēja, un tieši tāpēc viņš bija ģeniāls. Vai tas tur augšā rakstītais tad būtu tās Jūsu lielās dzīves gudrības, kuras Jūs ieguvāt 87. gadā, pateicoties "dzu-do trenerim"? Sajūta tāda, it kā es būtu uzklausījusi ārprātīgo.

30.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jā, veļa pikanta.

30.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Izskatās pat labāk par mūsu Samantu Tīnu.

30.mar 2021 Atbildēt
Mazā Sniegbaltīte rozā pačkā ar mazām rozītēm

Izskatās arī labāk par JĒKABPILS MANIAKU!!!

2.apr 2021 Atbildēt

Komentēt