Komentāri: Ralfs Eilands: Mūziķu vidū mani uzskata par nodevēju

Roze Puķīte

Mani aizvien vairak un vairāk sak patikt R.Eilands. Ne ka mūziķis, bet tieši kā cilvēks ar savu mugurkaulu, ar savu skatijumu uz apkārt notiekošo. Jo mūsu mūziķi tpt kā Krievijas spej tik ņaudēt, ka naudas nav un tpc neskatoties ne uz ko rīko "dzīres mēra laikā".

23.mar 2021 Atbildēt
Inara Laima

Es neesmu satikusi savas meitas un mazbērnus kopš pagājušās vasaras un man neviens neiestāstīs ,ka tāds s...Zeltas mikrofons ir svarīgāks par maniem bērniem.

23.mar 2021 Atbildēt
Fra

Tie jau tādi mūziķīši tajā žanrā ar tām nemākulīgi izpildītajām dziesmiņām, paši tām pēc tam sadod balvas un pašapmierināti ņurrā.

23.mar 2021 Atbildēt
Medus Zīle

Ralfiņš mums ir tāds latvju Bobs Mārlijs ar savu brīvdomātāja garu. Nevajag aizmirst, ka vesels bars mūziķu ir mūsu varas kliķes pielūdzēji. Nevar kost rokā, kas Tevi baro. To, ka mūziķiem un kultūras darbiniekiem ir grūti ar ienākumiem pašlaik- tas visiem skaidrs. Neviens jau nedomāja, ka pēkšņi būs tā- nebūs iespēja pelnīt. Bet nav arī milzīgs noslēpums, cik mūziķi saņem par viena vakara nospēlēšanu, vadīšanu. Tas piemet dzirksteli un šūmēšanās lielumu.

23.mar 2021 Atbildēt
Jons Dylda

Starp citu Ralfs Eilands , ir viens no retajiem Latvijas mūziķiem. Viņš ir ieguvis 2. balvu īstā starptautiskā festivālā Cerbul de Aur, festivālā , kurš kotējas Eiropā.

23.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

"Ja spļauj tev sejā, tad noslauki vien,

Jo pilsonim preti sist nepiedien." (Staņislavs Ježijs Lecs)

23.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Un galvenais,ka Ralfs Eilands aizstav LGBT interesas ir piedalijies dauzos Eiropas Praidos.

23.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Marcis

Es Tev teicu jau, nelien man klāt ar saviem pesteļiem. Tu tāpat kā tās dietas padāvātas, lien virsū pilnīgā bezjēgā.

23.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ralfa vietā es visus nākuj pasūtītu.

23.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Arī Marci par apmelošanu!

23.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Ralfs tevi un tavus neta draugus homofobus pasuti hajuy .

23.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Tu jau, Marci, uz turieni bez sūtīšanas vai saukšanas ej. :)

23.mar 2021 Atbildēt
Mike

Sūds vien ir un paliek mēsls

23.mar 2021 Atbildēt
Austris Hermanis

Ralf, neņem galvā to rējējus ! Viss ir pareizi, es domāju līdzīgi - ja visi,tad visi ievēro noteikumus un nemēģina aizmālēt acis ar atrunām par baigi nopietno drošību...

23.mar 2021 Atbildēt
Kulturkukas

Kādā oficiālā mūzikas izpildītāju un producentu apvienības tikšanās brīdī radās iespaids, ka "Zelta mirkofons" organizatoriem galvenais ir piesastīt finansējumu šim pasākumam, lai tas varētu notikt lai tur vai kas, un tā vārdā tika apsolīts, ka visi ierobežojumi tiks ievēroti. Vienu brīdi, lai balsotāji par labu papildus finansējuma piešķiršanai šim pasākumam nenoraustītos, pat pusvārdā aprāvās viedoklis, ka šī vīrusa bīstamība tiek pārspīlēta. Par ko tas izvērtās jau realitātē, spriediet paši. Savukārt, medaļas otrā puse ir tāda, ka drosmīgajiem pieder pasaule, lai arī reizēm no tās piederēšanas tai cieš citi. Vai risks attaisno līdzekļus, to atspoguļo rezultāti - cilvēku noskaņojums, emocionālā un fiziskā veselība pēc tam. Vārdu sakot, atbildība, kā uzvesties tādos pasākumos pandēmijas apstākļos, gulstas ne tikai uz organizatoriem, bet arī pašiem dalībniekiem, no kuriem jums, skatītāji, ne vienmēr vajadzētu ņemt piemēru, lai arī cik vilinoši tas būtu

24.mar 2021 Atbildēt

Komentēt