Binnija Ārberga iedzīvojusies milzīgos parādos

© Mārtiņš Cīrulis/F64

Kopš Latvijā atkal ļauts strādāt skaistumkopšanas speciālistiem, skaistumkopšanas salona "BBbinnija" īpašniece Binnija Ārberga norāda, ka par nākotni un iespējamu atkārtotu liegumu strādāt nedomā, taču uzsver - šai nozarei strādāt jāatļauj, citādāk tā turpināšot darboties "pagrīdē", vēsta portāls "jauns.lv".

Ārberga atzīst, ka šobrīd noteiktos ierobežojumus neesot grūti izpildīt un lielākā daļa salonu tiem bijusi gatava, kad tika paziņots, ka saloni darbu atsākt varēs.

Šobrīd atkal esot pozitīvas emocijas, jo darbu var atsākt, tiesa, nevis vairs peļņas nolūkos, bet gan lai atmaksātu dīkstāves laikā iekrātos parādus.

"Man pašai personīgi saistībā ar salonu ir milzīgi parādi, jo divus mēnešus sēdējām dīkstāvē un, protams, par visu ir jāmaksā. Gan par telpām, gan par visu pārējo," pauda uzņēmēja.

Avots

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais