Komentāri: Linda Mūrniece beidzot komentē pāris mēnešus ilgušo laulību

Arturs Prieditis

Paldies redakcijai, ka latviešu filistru modīgas šļuras kārajam miljonam nelikāt ilgi gaidīt bez ziņas par Mūrnieci. Attēlā redzams, ka viņa arī ir apķēzīta ar tetovējumiem. Tas ir labi! Tas pieklājas īstam latvietim, kurš vienmēr iet kopsolī ar laikmeta smirdošākajām tendencēm un parādībām. Sirsnīgs paldies! Latviešu miljons šodien jutīsies komfortabli, jo izdevuma žļurnāļisti ir par to parūpējušies, sniedzot trotilu ziņu par to, par ko psihiski veseli cilvēki nekad nelielās uz skatuves. To dara tikai hominīdu fekālijas, par kuru trūkumu latviešu tauta nekādi nedrīkst žēloties.

16.mar 2021 Atbildēt
Haralds

..hominīdu fekālijas, par kuru trūkumu latviešu tauta nekādi nedrīkst žēloties.--

Žēloties nedrīkst ,bet tomēr ņaud !!

17.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Svarīga ziņa, ilgi gaidīju to.

16.mar 2021 Atbildēt
Pēteris Karlsons

Nevaru saprast, kapēc cilvēkiem savas personīgās dzīves neveiksmes jāizstāsta visai pasaulei? Daļēji varētu piekrist Priedīša kunga secinājumiem, bet ar pārmērīgiem tetovējumiem var iedzīvoties kādā ādas slimībā. Vēlēsim Mūrnieces kundzei beidzot noenkuroties pie kāda stabila drauga!

16.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nav izslēgts un tā var saprast, ka Linda gribēja no Agra ieņemt bērnu, bet šis, žāģina tāds, ne par ko!

16.mar 2021 Atbildēt
Madara Zīle

Sieviete ar visiem pieejamiem līdzekļiem cenšas zaudēt pašcieņu.., Nevar un nevar rimties - kā nenobriedusi pusaudze publiski izziņo savus piedzīvojumus.

16.mar 2021 Atbildēt
Haralds

Mūrniece ir neliete--ņēmējs /devējs?? Ko tad viņa gribēja ???Lai šo nēsā uz rokām un lai šī var caur'm dienām zvilnēt gultā ,rīt kūkas un lakt šampanieti!???

Ne tas vecums. Gan jau Mūrniece saprata ,ka būs jāstrādā un nekāda bohēma nebūs..mūrniece ir tā ,ko sauc par ""sievieti vampu""-- tā izsūc spēkus parazitējot uz citu rēķina.

Ja kādam tā šļura Mūrniece rūp ,lai uzdāvina šai koka fallo imitatorus !Lai dabū drāžot sevi skabargas.

Starp citu--iemesls ,visticamāk bija cits""--ir zināms ,ka A. knapi izdzīvoja pēc prostatas vēža .Un visa Mūrnieces liekuļotā ""tikai ņēmējs"" ir aizsegs pašas morālai izvirtībai.

16.mar 2021 Atbildēt
Diduu

Tāds tădu atrod... Dura un duriks.... viss!

17.mar 2021 Atbildēt
Tedis

Skaidrā prātā jau neviens normāls šitai ēzelēna lietotajai sivēnmātei virsū nekāps...

17.mar 2021 Atbildēt

Komentēt