Komentāri: Pēc "Eirovīzijas" dziesmas prezentēšanas Samanta Tīna dalās ar zīmīgu vēsti

Kaspars Pudniks

Samanta Tīna un Latvijas Televīzija IESPĻAUJ dvēselē Latvijas sabiedrībai un latviešu tautas gadsimtos koptajām tradicionālajām vērtībām!

Pirms dalos ar savu sāpi vēlos pateikt, ka nenoliedzu dziedātājas Samantas Tīnas milzīgās darba spējas izvēlētajā profesijā un viņas sasniegumus. Vēlu viņai veiksmi! Taču vienmēr kaut kur ir robeža, kuru pārkāpt nedrīkst. Diemžēl, tas ir noticis. Ceru, ka Samanta Tīna attapsies un sapratīs – nedrīkst vienos svara kausos ielikt savu vēlmi uzvarēt konkursā un otros tautas goda un cieņas apziņu.

Runa ir par Samantas Eirovīzijas dziesmas “The Moon Is Rising” videoklipā redzamo vēstījumu sabiedrībai, kurā Samanta, manuprāt, atklāti propagandē LGBT vērtības. Man tas nav pieņemams. Videoklipu pievienošu zemāk zem raksta, lai paši varat noskatīties un spriest par tā morāli ētisko pusi.

Iespējams, ka daudzi no Jums tajā neko sliktu nesaskatīs, taču atceraties, ka velns slēpjas sīkumos, lai cik tie nebūtu skaisti iesaiņoti un gardi pasniegti. Un tik tiešām – joprojām neesmu nevienu viedokli publiskajā telpā dzirdējis no baznīcu svētajiem mācītājiem, no tiesībsarga Jansona, no valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas, no mūsu kultūras inteliģences pārstāvjiem utt. Es joprojām to gaidu, jo tas NAV NORMĀLI! Ir jāsāk beidzot par to runāt un jāpieliek tam trekns punkts uz visiem laikiem. Cik var ņirgāties par tautu, par ģimenēm, par mūsu bērniem, par mums….

Man nav pieņemams, ka videoklipā propagandē lesbiešu, geju, transseksuāļu un transvestītu kopienu idejas un politiku. Man nav pieņemams, ka videoklipā publiski skūpstās divas sieviešu dzimuma pārstāves. Man nav pieņemams, ka to redz bērni. Man nav ne jausmas, kas notiek Samantas Tīnas galvā un kādi ir viņas mērķi, taču dusmīgāks es esmu uz Latvijas Televīziju, ka viņi ko tādu atbalsta un raida.

Es vēlos norādīt un uzsvērt, ka Latvijas tauta NAV deleģējusi šo konkrēto dziesmu pārstāvēt Latviju Eirovīzijas konkursā. Mēs par to neesam balsojuši. Šķiet, ka nav nemazāko šaubu – ja Latviešu tautai būtu jābalso par šo dziesmu noskatoties video klipu – Samanta nekur nebrauktu. Mēs balsojām pagājušajā gadā par citu dziesmu! Šogad mums netika dota iespēja iebalsot šo konkrēto dziesmu, lai tā pārstāvētu Latvijas vārdu pasaulē. Šķiet, ka tas tika darīts apzināti. Ceru, ka nē, bet ja tā ir, tad tas ir kā duncis mugurā. Es nevēlos, lai pasaulē domātu, ka Latvijā tiek gaidīti visi pasaules LGBT locekļi. Šī dziesma ir BEZ Latvijas tautas mandāta!!!

Kāds teiks, nav ko te ņemties…. nu lai jau māca bērniem jaunos tikumus… lai Janīna ir Jānis… lai degradē sabiedrības morāli ētisko sirdsapziņu… lai jau spļauj dvēselē… ne pirmā, ne pēdējā…. ko mēs varam izdarīt… esi iejūtīgs, tolerants… neesi homofobs… neaizskar viņu tiesības…. BET KĀDĒĻ VIŅI VAR ATĻAUTIES AIZSKART MANAS TIESĪBAS???

Es Jums teikšu tā – man nav vienalga! NAV un nebūs! Un ceru, ka vairākums sabiedrības mani atbalstīs un iesaistīsies šajā cīņā. Nevēlos, ka Latvijas Televīzija par nodokļu maksātāju naudu sāks nodarboties ar LGBT propagandu un pasniegt to kā latviešu tautas izvēli un vēlmi.

Tādēļ pieprasu IZGRIEZT no video klipa seksuāla un amorāla rakstura kadrus un tos vairs nedemonstrēt publiskajā telpā.

Un aicinu Latvijas Televīziju aizdomāties, kam un ko viņi rāda.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Tu Kaspars Pudniks Eiropa ir briva LGTB zona,un tadas dziesmas raksta tikai speciali Eirovizijai un tavi homobofa komentari ir nevieta,un stulbajam,tev pasam ir tikai vieta Tvaika iela 2,tu Kaspar,ja tev tas nepatik,vari parvakties uz matuku Rossiju,jo LGBT Putina valdiba neatzist.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Un tu neruna visas tautas varda.

15.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Marcis

Kaut Tevi, Marci, Kašers ar Miniņu uzaicinātu uz vakariņām un lūgtu pie viņiem pārnakšņot. Par LGTB pavisam ko citu dziedātu.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis atbilde īpaši stulbs

Labprat,un man ar viniem tak kopa jagul.

15.mar 2021 Atbildēt
Bruno Bruno

100% atbalstu viedokli. Paldies par drosmi to pateikt!

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Bruno Bruno

Baigi homofobi,Eiropa jau 11 marta Eiropas parlaments pasludina Eiropas Savienibu par LGBT brivibas zonu,un takad Polijai,Ungarijai un Rumanijai ir baigas bedas,jo vairs nevares ierobezot LGBT tiesibas,un protams ari visiem Latvijas homofobiem.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis atbilde īpaši stulbs

Un pederasti ir parasti biseksuakali viriesi ar garigam tieksmem ar masveida grupveida analo seku,un tas ir garigas anomalijas,un ta 100% ir taisniba,un gejiem toc ar to nav nekas sakars.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Tu Kaspars esi realas homofobs,un tas viss ir tavas slimajas fantazijas,ka Samantas Tinas Eirovizijas dziesma ir par LGBT.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis

Un pederastija ir viriesu seksuala patalogija,un tas ir medicinski pieradis.

15.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Marcis

Geji jeb "zilie" ir tie paši pedarasti . Gejs= pedarasts . Tikai geji ir oficiālais , pieklājīgais nosaukums , bet vārds pedarasts ir lamu vārds . Tas ir tā pat kā dibens= dirsa , tas ir - viens un tas pats .

15.mar 2021 Atbildēt
Raivis Ozolins

Pilnīgi piekrītu, ka Latvijas iedzīvotāji nav balsojuši par šo dziesmu. Man ir ļoti žēl, ka šis videoklips/dziesma reprezentēs manu tēvzemi, kuras viens daļa no sabiedrības, acīmredzot, ir degradējusies līdz tādam līmenim.

15.mar 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Dzēsts lietotājs

Vecais mudaks,homofobs,pederastija ta ir smaga seksula viriesu patalogija,un tav viss ir medicinski pieradits,

16.mar 2021 Atbildēt
Tedis atbilde Marcis

DibenMārcis jau ar kazu jāj....

16.mar 2021 Atbildēt
Inga Tomingasa atbilde Dzēsts lietotājs

Tevi tik ļoti iespaidoja sekunde kad divas meitenes bučojas? Nevis tas, ka mūzikas stils nozagts un sinematografija ir skolnieku līmenī, no tik ļoti iedvesmas un mākslinieku pilnas valsts.

6.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Šitajam ērmam vispirms būtu jāuzvar Latvijas psihiatrisko slimnīcu estrādes solistu konkursā. Ko par Latviju domās Eiropa, kad iepazīs šo šizofrēniķi! :DDD

15.mar 2021 Atbildēt
Vitto

Neuztraucies,Kaspar.mans variants,kā tika saepināta ši dziesma.Sēž bariņš ļaužu un štuko,kādu dziesmu uzrakstīt,par ko tā būs,Pirmais,tēma.Covids iet uz beigām-neder,Grēta un Co-nodrāzta tēma,uz tās vairs neuzķersies.Aktuāli ir kašerisms-ok,rakstām par to,par to balsos.Tīna grib izcelties-davai,kaut ko balādisku.Balāde neies cauri,garlaicīgi...ieliksim šo,ieliksim šito..ok.Tērps..njā..kur to lētāk dabūt?Ies pie Kašera,kā nekā dziesma par kašerismu,lētāk uzšūs.Galvenais ir Eirovīzija,par katru cenu tur būt.Pāri visam..attiecībām,draugiem un morālei.Ja pieseko Tīnai,neko jaunu nedzirdēsiet un neredzēsiet-tikai bezgalīgs egoistisks narcisims un es,es es.

15.mar 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

LGBT tagad ir ejošs temats un jebkāds atbalsts tai garantē zināmu popularitāti. Banāli un nožēlojami.

15.mar 2021 Atbildēt

Komentēt