Covid-19: Andris Keišs neizpratnē par valdības lēmumiem

© Ģirts Ozoliņš/F64

Aktieris Andris Keišs LTV raidījumā "Rīta Panorāma" neslēpa neizpratni par valdības pieņemtajiem lēmumiem attiecībā uz Covid-19 ierobežošanu Latvijā.

Kā uzsvēra Keišs, viņš tos lēmumus nesaprot.

"Es mūsu tos lēmumus nesaprotu. Es vienkārši gribu, lai man paskaidro. Es nesaprotu to lēmumu, kāpēc veikalus tomēr neatvēra. Nu kāda ir atšķirība starp "Narvesen" un kaut kādu Barona ielas medus veikalu. Tas ir tas, kas man liek grūtāk pārdzīvot šo laiku, tā neziņa, un tas, ka tas tiešām ilgst nenormāli ilgi. Es neesmu ne radikālis, ne marginālis, es esmu aktieris, aktierim piemīt paklausība, bet kaut kā tas viss ir jau tik tālu līdz ūkai, kas es vairs nezinu, nevaru," pauda Keišs.

Tikmēr jāpiebilst, ka no 1.marta stājas spēkā virkne izmaiņu Covid-19 ierobežojumos. Tostarp, atļauts sniegt manikīra, pedikīra, podologa un friziera pakalpojumus, varēs organizēt individuālas fotosesijas ārtelpās, varēs organizēt bēru ceremonijas arī iekštelpās.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais