Komentāri: "Ja teātrī ienāk politkorektums, tad tas ir jāslēdz ciet"; Hermaņa 7 ētiskie uzvedības noteikumi

Kitaro Jamasuku

Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos.

(Dzejniece Māra Zālīte)

27.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Neviens par Vējoni līdz šim Latvijai labāks nav bijis.

28.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Nu ja, jūs jau abi divi līdzīgi...

28.feb 2021 Atbildēt
Marcis

VVF bija viss labaka,pec CCCP laikiem.

28.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde īpaši stulbs

Bija gan, A.Bērziņš.

28.feb 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Analoģiski tam, ka "ķeriet zagli", visskaļāk kliedz zaglis, morālais kroplis runā par morāli, pats būdams skatuvisko perversiju (seksuālo ainu) ģēnijs pēcpadomju visatļautības gados, apkalpojot tādus pašus morālos kropļus pseidointelektuālajā un mietpilsoniski primitīvajā vidē. Neredzēta muldēšana, vēloties izpatikt pussmadzenēm. Kaut kas tāds ir iespējams tikai debilitātes laikmetā, kad jebkura amorālā, antiracionālā, antiobjektīvā, antipatiesā doma saņem kaut kādu puscilvēku aplausus un cilvēciskuma holokausts jau ir nonācis dehumanizācijas krematorijā. Savā ziņā unikāls materiāls, jo ūnikuma statuss var būt arī kolosālām bezjēdzībām, šausmīgam morāli tikumiskajam pagrimumam. Divkājainā pretīgā būtne pati izrāda sociumam sava pretīguma fundamentālo pakāpi. Tas arī ir savā ziņā unikāli! Ūnikuma cēlonis noteikti ir egotisms un idiotija, neko nezinot un neko nesaprotot par brīvības un atbildības vienotību, savstarpējo pakārtotību. Tukšpauris nezina, ka brīvība bez atbildības neeksistē un atbildība ir pirmajā vietā jebkuras brīvības kontekstā. Tajā pašā laikā nav tik liels muļķis, lai nezinātu par iespēju dzirdēt latviešu pajoliņu aplausus saviem patoloģiskajiem murgojumiem. Brīvvalstī ir izskolota un izaudzināta ļoti bieza cilvēcisko nevērtību kārta,- gandrīz divām paaudzēm brīvība nav nekāda vērtība, un brīvība netiek saistīta ar atbildību.

27.feb 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Acīmredzot kultūrnācijai vajadzīgs deserts! Visos medijos tiek pārpublicēts amoralitātes šedevrs. Grūti atcerēties tik spilgtu morālā pagrimuma piemēru. Acīmredzot liels bars noticēs, ka "politkorektums" ir slikts vārds un cilvēkam nav vajadzīgs būt politkorektam - taktiskam, pieklājīgam sarunā par politisku, sociālu tematiku. Teātris ir jāslēdz ciet, ja tajā atklājas deģenerācija.

27.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

A.Hermanis ir kā ķirurgs, kurš uzšķērž augoni un nežēlīgi izspiež strutas paša slimnieka labā, sāpīgi, bet cita ceļa vienkārši nav. Tas pats ir ar sabiedrību, protams, neviens negrib atzīt, ko katrs slēpj aiz "politkorektuma" maskas un pēc maskas noraušanas pats ir šokā par sevi, te nu ir lieki bārstīt visus iespējamos epitetus, lai aizstāvētu savu pozīciju, jo emocionālais pārdzīvojums lasītājam (klausītājam) izpaliek.:)

1.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Starp citu, mūsu Jēkabpils domē ir tieši tāpat.

28.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

A.Hermanim 100% taisnība.

28.feb 2021 Atbildēt

Komentēt