Populāra latviešu dziedātāja dod neparastu padomu par attiecībām

© Vladislavs Proškins/F64

Dziedātāja Linita Mediņa kanāla STV pirmā kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" dalījusies ar "zelta padomu", kuru saņēmusi no mammas.

Diskutējot ar raidījuma vadītājām par krāpšanas tēmu, Mediņa neslēpj, ka dzīvē ir bijusi situācija, kad viņai ir jūtas pret diviem vīriešiem: "Tā ir drausmīga sajūta."

Viņa atklāj, ka tajā brīdī bijusi ļoti samulsusi, jo nezinājusi, ka iespējams, ka vienlaicīgi patīk divi cilvēki, bet "katrs patīk savādāk".

"Un tad bija padoms no mammas - ja nevari izvēlēties starp diviem vīriešiem, tad neviens, tad trešais," atklāj Linita. Viņai tas ļāvis saprast, ka abiem vīriešiem kaut kas pietrūkst, ko kompensē otrs.

Viņa atklāj, ka mammas padomam klausījusi, taču "ne uzreiz".

Slavenības

Princis Harijs 15. septembrī svinēja savu 40. dzimšanas dienu kopā ar sievu Meganu Mārklu un bērniem Vācijā, raksta "Daily Star". Kā jau tas pieņemts svētkos, princis saņēma arī dāvanas. Nav zināms ar kādām dāvanām viņš ticis apdāvināts apaļajā jubilejā, taču reiz viņš publiski nosauca, kas ir sliktākā dāvana, ko viņš jebkad ir saņēmis no kāda ģimenes locekļa.

Svarīgākais