Komentāri: Ilze Viņķele pastāsta, kā tiek galā ar kritiku

bezkaunīgais sivēns

Sapratu, ka ar visām nebūšanām tiek galā ar vīniņu. Laikam jau pareiza izvēle.

5.feb 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

dominique, drošu vari staigāt tālāk un piedāvāties, esmu dzirdējis,ka sievietēm pienāk tāds vecums, kad par TO viņas maksā.

5.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Traģisks stāsts. Es raudu.

5.feb 2021 Atbildēt
Inga G

Štrunts par masku, bet tas, ka nezin kādu iemeslu dēļ Latvijas iedzīvotājus praktiski atstājāt bez vakcīnām.. atsakoties no vairāk kā 300000 kuras tagad vakcinē visas ES valstis.... bet mums ir daži desmiti tūkstošu..... Vai Jums tas Astra Zanec kukuli iedeva, lai viņus izvēlas un tad uzmeta.. lai pērkam Krievu Sputņiku????? Par to Jūs vajadzētu tiesāt par slepkavībām.. to cilvēku, kuri nomirs vakcīnu nesagaidījuši...

5.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Esmu pārliecināts, ka daudzas Latvijas sievietes ir greizsirdīgas uz Ilzes Viņķeles neviltoto un iedzimto seksapīlu, un apskauž bijušo ministri.

5.feb 2021 Atbildēt
Konstance Kalniņa

Es nepiederu tām daudzajām sievietēm,gluži pretēji-nesaprotu,kādēļ katru dienu visos portālos redzams Viņķeles nepatīkamais ģīmis (īpaši stulbajam varu pateikt,ka es arī neesmu skaistule).

6.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Konstance Kalniņa

Ģīmis var būt tikai daļa no sievietes kopuma, kas rada seksapīlu. Nepievilcīgas sejas trūkumu kompensē figūra, smarža, matu krāsa, gaita, savdabīga runāšanas maniere un vēl daudz kas cits, kas nav pat vārdos izsakāms. :)

6.feb 2021 Atbildēt

Komentēt