Komentāri: Aivi Ceriņu pamatīgi izbrīna sludinājums internetā

kishka

Viss ir pilnīgi loģiski, sevišķi par maziem bērniem. Zinu pat dažus īrniekus, kuri, kamēr mazi bērni, nemaz nedomā paši savu dzīvokli pirkt, lai nebūtu jātaisa pēc dažiem gadiem pilnīgs remonts, bet izīrētāja dzīvokli jau nav ne vainas izdemolēt...

28.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nu, pajocīgs ir tas TV personība...

28.jan 2021 Atbildēt
Tedis atbilde īpaši stulbs

Nu ir drusku ar putekļainu maisu dabūjis,ir...

28.jan 2021 Atbildēt
Sarma Kotāne

Palēnām,pamazām,tomēr ejam pareizajā virzienā,lai arī Latvijā sāktu attīstīties normālas izīrētāja- īrnieka attiecības.

28.jan 2021 Atbildēt
Perle

Pilnīgi normāli, ka izīrētājs grib īrnieku ar stabiliem ienākumiem, nevis tādu, kuru pēc pirmā mēneša jāsāk meklēt, lai piedzītu īres maksu. Arī normāli, ja tiek līgumā fiksētas lietas, kas atrodas dzīvoklī- ir pieredzēti idioti, kuri pat izlietni pārskrūvējuši un kvalitatīvas rozetes aizstājuši ar lētākām. Bērni ir īpašs jautājums. Ja vecākiem šķiet, ka piedzemdējuši bezmaz dievu, tad izīrētājam var nešķist pievilcīgas apķēpātās sienas vai ar gaļas āmurīti "izklopētās" mēbeles.

28.jan 2021 Atbildēt
Jānis Laiks

Varēja jau nokaunēties un neplātīties ar savu "mucā audzis", personība atradies. Uzskaitīt īres dzīvokļa inventāru ir pilnīgi normāla prakse gan Šveicē, gan Vācijā jau gadu 10iem - īrnieks paraksta sarakstu ar nažu-dakšu-karošu, šķīvju, palagu, dvieļu utt. skaitu, TV un audio ierīču marku, sadzīves tehnikas vienībām. Ja ko saplēš, nozaudē, sabojā, jāpērk vietā vai jāatmaksā. Arī saimnieka kontrole ir norma, īpaši neuzticamiem, ārzemniekiem. Vācijā katrs īrnieks beidzot līgumu taisa visa dzīvokļa kosmētisko remontu, vnk krāso sienas baltas, atjauno ko citu, ja vajag. Tā katrs jaunais īrnieks ienāk svaigi remontētā un pats ir ieinteresēts to nesaķēpāt, lai mazāk jāremontē. Sakopt pēc īrniekiem nav saimnieka, bet pašu īrnieku pienākums, Ceriņ! Tā ir civilizācija.

28.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Kolhoza dzīvokļos varēja kaut vai grīdas izplēst un nokurināt malkā, tagad tas neiet cauri.

29.jan 2021 Atbildēt
Acidum

Ceriņam nevarētu piešķirt dzemdību atvaļinājumu, lai paklusē un paārstē idiotismu?

29.jan 2021 Atbildēt
Vitto

Ja Ceriņa kungs kādreiz būtu mēģinājis īrēt dzivokli vai māju UK,tad arī viņam būtu pieprasītas bankas izdrukas un daudz citu dokumentu.Būtu jāparaksta pieņemšanas -nodošanas akts,kurā fiksēts viss.Tāpat gandrīz katrā sludinājumā ir norādīts par mājdzīvniekiem,kādu ģimeni grib redzēt utt.Ļoti daudzi negrib savās mājās ne suņus,ne kaķus.Tāpat ir noteikts,ka garantijas summa var būt līdz divu mēnešu īres apmēriem.Tas ir normāls īres tirgus,viss sakārtots un aizsargāts ar likumu appusēji.Laiks pie tā būtu pierast un respektēt.

30.jan 2021 Atbildēt

Komentēt