Atklāts Pugačovas jaunības noslēpums - amerikāņu tehnoloģijas

© Tass/Scanpix/LETA

Kosmetoloģijas un plastiskās ķirurģijas eksperti atzīmē: 72 gadu vecumā Krievijas dziedātāja Alla Pugačova izskatās vismaz 20 gadus jaunāka. Un tas viss, pateicoties unikālajām ādas atjaunošanas metodēm, kuras amerikāņi praktizē daudzus gadus, raksta "Sobesednik".

"Tas nav pārsteidzoši, ka Alla katru gadu kļūst jaunāka," saka plastikas ķirurgs Aleksandrs Vdovins.

Krievijas estrādes dīva vienmēr rūpējās par savu izskatu, viņa bija viena no pirmajām zvaigznēm, kas sāka veikt plastiskās operācijas. Pašreizējā vecumā visas ķirurģiskās procedūras ir aizliegtas. Tāpēc Alla Borisovna regulāri apmeklē kosmetologu. Viņa veic ​​sejas ādas atjaunošanas procedūras, ieskaitot injekcijas. Piemēram, mezoterapiju.

Uz Allas Pugačovas sejas ārsti neredz grumbas. Tas liek domāt, ka zvaigzne nenoniecina botoksa injekcijas.

"Es redzu, ka Alla Borisovna ir kļuvusi par tehnoloģiju (aparātu sejas ādas uzlabošanai) piekritēju. Tas ir pareizi. Aparātu procedūras ir ļoti efektīvas sievietēm pensijas vecumā," pauda Vdovins.

Visticamāk, procedūras ar aparātiem Pugačova veic jau vairākus gadus, tāpēc rezultāts ir acīmredzams.

"Visticamāk, reizi gadā Pugačova veic procedūras ar Alter un Fraktor ierīcēm. Ierīces tika izgudrotas ASV un ir ļoti populāras amerikāņu vidū. Tā ir liftinga metode ar radioviļņiem, kas īsā laikā uzlabo ādas kvalitāti gan no ārpuses, gan no iekšpuses. Tas ir, sejas ādas uzlabošana bez skalpeļa," izteicās ķirurgs.

Svarīgākais