Komentāri: Precēti vīrieši mēģina iepazīties ar Lindu Mūrnieci

kss2

Bet nu protams,ja cilvēks šādā veidā sevi reklamē!!!! Varbūt kāds vienkārši grib izpalīdzēt,jo sajūta ,ka sieviete ir pārbadējusies.....Varu iedomāties kā par visu šito ieņirdz aizjūras princis ar savu blondīni:)) LV cirks! Cik cilvèkam zems pašvētējums,ka sevi pazemo visas tautas priekšā! Ak dieviņ,kāds kauns!

20.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

parasts tantuks uz kuru pat krogā būdams es pat iesilis virsū neskatītos.Laikam normāli veči pat virsū neskatās ,ja nu vienīgi viltīgie aizjūras morīši. Iespējams ,ka reklāma,redz brīva un skaista

20.jan 2021 Atbildēt
Roberts

Gribu.lv??

20.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nemaz nešaubos, ka ir neskaitāmi vīrieši, kuri vēlētos dibināt ar Lindu nopietnas attiecības. Precētie arī, jo nav miruši.

20.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

miesaskāre un netiklība ir velna iečukstēti vārdi! Tu pildi Sātana kārās iegribas!.Tiko uz Viņķeli lūrēji.Vispirms jau jāveido garīgās saites.

20.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Jau teicu vienreiz, ka neko sev nevaru padarīt... Tomēr sevis attaisnojumam varu pateikt, ka labāk esmu netikls un miesaskārīgs nekā zaglis, slepkavnieks vai peredasts.

20.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tad jau šī ir vērtīgs meitietis, tiesa, manā gaumē nav.

20.jan 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

no kļudāsm nemācās, atkal turpina tādā pašā garā- vecā dziesmā. Sevi tik zemu nolaidusi, ka katrs sētas krancis var uzčurāt

21.jan 2021 Atbildēt

Komentēt