Komentāri: "Ticu uz pierādījumiem balstītai medicīnai"; zobārste un rakstniece Račko saņem Covid-19 vakcīnu

Dzēsts lietotājs

tiko 23 vakcinētie Norvēģijā nolika karoti.Viņa to domāja? Kas ir dižpārdokļi?Ā,tie erotiskie takā ''Sekss un lielpilsēta''. Cik ir jāsapotējas lai tādus bļevoķinas skatītos un lasītu.

18.jan 2021 Atbildēt
Andris Saulīte

karoti noliek visi --vai maizi ēduši vai neēduši ---95 % visu nāvju tiešais iemesls ir destrukltīvas autouimīnas reakcijas ( visa dzīve patiesībā ir viena vienīga vakcinēšanas pret tadu vai vai citadu neškistību -- katra no zarnam izmigrejusi bakltērijas vakcinē--tracina imunsisdtēmu ,katrs svešs olbaltums tracina imunsistēmu , asins pārliešana tracina serumu terapija tracina, pat paša asinis kas no asinsvadiem izlīst muskuļos tracina imunsistēmu -- un kad ''biķeris pilns'' --tad imunsistēma kā debila saimnieka kaitināts suns savu saimnieku saplosa ((covid 19 ir tieši šadas pārtrennētas neadekvatas imunsistēmas uzbrukums plaušām -- SECINāJUMS __es tīšām mākslīgu vakcīnu sev nemeklēšu --SARS tipa sērgaqs naV TAQS GADĪJUMS KAQD VAJADZĪGAS FAĶIRU VAKCĪNAS --- AR LIELU VARBŪTĪBU ES UN MAN TUVINIEKI JAU IR SASKĀRUŠIES AR COV-2 -- t.i. dabiski vakcinēti --- es personiski no vīrusiem nebīstos -0-tie ir nekaitīgi -- daziem -absolūtajam maqzakumam vnk neadekvatā pārtrennētā imuinsistēma palaiž neadekvatas reakcijas --ES NEKAD ''vīrusus neārstēju"" -- covid arī nav vīrusu infekcija --slimo ne vīrusa dēļ -- gļuko un konfliktrē dažiem viņu organisma sistēmas --- vnk sevi vajaqg ārstēt in lege artis --- savaldīt savu aptrakušo imūnsistēmu KAS PLAUŠAS RECEKLĪ PĀRVĒRŠ --(imundepresanti ) izkaut visas baktērijas kas izdemolētaS PLAUŠĀS SEV BAROTNI ATROD (DAJEBKĀDU PRETBAKTĒRIJU KURSU -- NO DABISKĀM ANTIBIOTIKĀM LĪDZ SINTETISKAJAI PRETBACIĻYU KĪMIJAI --NITROFURANI SULFANILAMĪDI , HLORAMFENIKOLS (LEVOMICETĪNS ) -- UN 3 .-KĀRT -- SAMAZIN AT METABOLISMU ĀTRRUMUS LAI NERODAS NEJĒDZĪGAS KOMPLIKACXIJKAS ---VISADI IEKAUISUMI KĀ KOMPLIKĀCIJAS ,LAI ''PUĶUKAPOSTI''UZ SIRDSS VARSTULĒM NEAUG --REIMATISMI ARTERĪTI ,ASINS HEMOGLOBĪNS LAI SPĒJU SKĀBEKLI NEST NEZAUDĒ UTML -----pie jedbkura SARS VNK AIZAMIRST PAR VĪRUSU ĀRSTĒŠANU --- MOMENTĀ !! profilaktiski un apsteidzoŠi NEPIEĻAUT SMAGU SLIMOŠANU --- ( JA TU MOMENTĀ NESAKSI UN CĪTĪGI NETUREPINĀSI DZERT TAVEGILU ,ANTIBIOTIKAS UN TONIKU AR HINĪNU UZDZERT--TEV JAU PĒC 2 DIENĀM BŪS ABPUSĒJS PLAUŠU KARSONIS == ŠIE 3 IT VNK OBLIGATAISD MINUIMUMS -- OPTIMĀLA UN ĻOTYI EFEKTĪVA PRAKTISKĀ ''VĪRUSINFEKCIJU '' PĀRDZĪVOŠANA (( sarS-COV 2 GADĪJUMĀ JO VAIRTAK PLAQKSTERĒŠANĀS IR PASNAVNIECISKA TUMSONĪBA -- PAJOKOT VAR AR GRIPU VAI RINOVĪRUSELI -- TUR PIETIKS 3 L BURKU PELAŠĶU TĒJU UN SĪPLMEDUS SĪRUPA-- AR COV 2 VILCINATIES NEDRĪKST -- TĀPEC MOMENTĀ PIE JEBKURA SARS --NEKADU KOVIDTESTU UN EKSKLUZVU DIAGNOZI KLANČĪT , CIK MAZ VIEN VAR SIMPTOMTIKU ''ARSTĒT--LAI DINAMIKU JUSTU UN ''NENOGULĒTU JA TIEŠAM ''BRIEST LIELI SŪDI"" (( ПРОМЕДЛЕНИЕ СМЕРТИ ПОДОБНА ))---------------------------------------------------------------------------------- VIEGLA IZSLIMOŠANA BŪS EKVIVALENTA VAKCINACIJAI AR ĻOTI DROŠU UN ĻOTI MAIGI STRADAJOŠU VAKCĪNU -BEZ NEPAREDZAMAM SEKĀM --- UN NAV KOVIDIEROBEŽOŠANAS FIGŅĀ JAPIEDALĀS --TA NEVIENU NO NEKAS NESPĒJ NNOSARGĀT -- ALKATYĪGU FAĶIRU UN POILITISKI MOTIVĒTU KRETĪNU BIZNESSI ...

19.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Andris Saulīte

to .ka tas ir bizness pietiek jau ar to ja paskatās šito čurku un jauno skuķu nedabisko svētlaimi vakcinējoties.Laikam tas čurka šeit ari lasa jo nav standarta raksta par siltumu plecā un lielo laimes un drošības sajūtu pec vakcinācijas. Reāla foto jau nebija,ka tika viņš vakcinēts.Bij tik kaut kāda resna babuļka kura kaut ko ņēmās ap melnīgsnēju karatišku kuram bij maska uz sejas.Fotogrāfs ari pie katra vakcinētā stāv un gaida lai pēc tam kaut ko mums mēģinātu pierādīt. Tas ir lieki.Nekad man neviens nepierādīs.ka pāris mēnešos var izstrādāt vakcīnu pret nezināmu bacili un visa pasaule apņēmusies visus vakcinēt bez maksas,ieskaitot bomžus un ubagu kvartālus Indijā vai kādā citā čurkistānā un to dara aiz milzu sirds labestības. Tas ir lieki, tāpat kā lieki censties pierādīt man ka pliks vecis ir seksīgs,erotisks un skaists.

19.jan 2021 Atbildēt
Oskars Levics

BASF firma kas ražo medikamentus un arī augu aizsardzības līdzekļus, 2020 gadā prezentēja jaunu augu aizsardzības līdzekli. No izstrādes sākuma līdz tā reģistrācijai 8 gadi. Ja nepilna gada laikā radīta vakcīna ir kosmoss, tad redzot lauksaimnieku miglojot saprotiet, ka viņš veic ko svētu.

18.jan 2021 Atbildēt
Beshenij Karasj

Viņu būtu jauki nolikt račkom,bet baidos ka nokavēts-kapēc tik smuku babeni velk uz pašnāvību?

18.jan 2021 Atbildēt
NORCA

SKAISTA UN LOTI TALANTIGA SIEVIETE...

18.jan 2021 Atbildēt
Andris Saulīte

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Covid lauž un iznīcina dzīves. Vīruss apdraud ne tikai tos, kuri inficējas, bet visas sabiedrības mentālo veselību.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? absolūtas blēņas -- uz mani tas neko neatstāj-- m,an ņirdziens nak par ''profesiopnālo npolitiski motivēto kretīnismu'' -masku es uzlieku tikai tik daudz lai alu nopirktu ...ne vīrusa dēļ - --- valdības feikziņu smirdināšana no mēdiju ruporiem ir kā mēris tiem kam apzioņa bidlizēta --tiem kas kā lopi strebj jebkuras informatīvas samazgas ko debilā kankariņa hunta lej bidlām silēs ---- ''JAUNUMI"" ir VISTOKSISKĀKĀ INFORMĀCIJAS FORMA --- jau tikai 20 minūtes valsts uztuireētās TV ziņu dienā vairumam garantēti nodrošiona stabilu šizofreniju uz 24 stundām ----- tā dura pati ir galīga šiza ---

19.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Lai tik raksta nākošo romānu, štrunts ar visu Covidu.

19.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

No savas vakcīnas neizbēgsi...

19.jan 2021 Atbildēt
Liana Marcinkevica

VAKCINEJIES ,TAVA BRIVA IZVELE.DROSI VIEN KA BERNUS NEVELIES JO TIE TEV VAIRS NEBUS.ES GAN NEVAKCINESOS.

19.jan 2021 Atbildēt
Janis

Lūdzieties par šo nabaga dvēseli lūdziet tai saprāta dāvanu, ludziet lai līdzigi domājušie attopas... vai maz saprotat ko jūs sevī ielaidāt....?!!!

18.feb 2021 Atbildēt

Komentēt