Komentāri: Kārlis Anitens vēršas pie mediķiem: Potējieties, kaut vai cienot mūs

Kitaro Jamasuku

Mediķi - tātad cilvēki, kam ir medicīniska izglītība - atsakās vakcinēties, ne visi, protams, bet daudzi. Politiķi viņiem cenšas to uzspiest. Vēl pie tam izkliedzot saukļus - uzticieties zinātnei, uzticieties ekspertiem! Kas ir lielāks eksperts medicīnā - mediķis vai politiķis? Kas ir tuvāks medicīnas zinātnei - mediķis vai politiķis? Ir acīmredzami, ka vakcinācija - tas ir politisks lēmums, kas tiek uzspiests politiski. Medicīnā kā jebkurā zinātnē vienmēr pastāv vairāki viedokļi. Ārstniecībā vienmēr pastāv vairākas terapijas metodes. Dažādi ārsti vienam un tam pašam pacientam ar vienu un to pašu diagnozi ļoti bieži nosaka atšķirīgu terapiju. Mēs to ļoti labi zinām. Bļaut, ka tikai vienīgais terapijas veids ir pareizais, jo par to nobalsoja valdība un bļauj mūziķis ministrs - ir absurds. Mēs to ļoti labi saprotam. Ak, starptautiski par to iestājas? Kas? Farmācijas kompānijas, kuras pašas ir ieinteresētas pārdot savas vakcīnas? Farmācijas kompāniju ietekmētas organizācijas? Tādi paši politiķi kā Viņķele, Pavļuts, Levits un Kariņš - tikai starptautiski vai no lielākām valstīm? Redziet, draugi normāli ir, ka mums visiem ir ārsts vai ārsti, kam mēs uzticamies. Un, ja mums ir problēmas ar veselību, tad mēs prasām sava ārsta un sava ģimenes ārsta viedokli. Tas nozīmē uzticēties zinātnei un uzticēties ekspertam. Konsultējies ar ārstu nevis ar politiķi, ja esi slims!

15.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tieši tā, nav ko piebilst.

15.jan 2021 Atbildēt
ivo

Pats ej un poteejies..kaut reizes desmit..veel viens lietderigais idiots..

15.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Kas nepotēsies, tad uzsūtīs vēl niknāku vīrusu.

15.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

čurka ari tik reklamē,ka nebaidas to darīt,tad zūd miglā,tad atkal parādās ar mīļo tautiešu uzrunu,ka vakcinēties viņš nebaidās.Kā filmā''Īsa pamācība mīlēšanā''Pāvuls teica...te ir,te nav,te ir ,te atkal nav!

15.jan 2021 Atbildēt
Māris Smilga

Kur tad ''Sveika, Rīga'' propagandas raidījuma autors bija nozudis visu šo laiku? Ušakova padauza Anitēns tagad palicis bez darba un sava saimnieka.

15.jan 2021 Atbildēt

Komentēt