Komentāri: Viktorija Bekhema pastāsta par liktenīgu mirkli savā dzīvē

Inese Zz

Teksts tulkots burtiski, neiedziļinoties jēgā un loģiskā interpretācijā. Bija jāmeklē oriģināls, lai saprastu, ko V. Bekhema vēlējās pateikt nevis "sev nākotnē" , bet sev-18 gadus vecai.

"Remember years ago, watching your dear friend Elton John on stage in Las Vegas. He performed “Tiny Dancer”, as if it were the first time, and you realised this was like oxygen for him. It was a life-changing moment — while singing and dancing was fun for you, it wasn’t your passion. That day, you started your quest to uncover your own dreams. It was time to step away from being a Spice Girl. "

" While" šajā gadījumā ir nevis" kamēr", bet gan "lai gan". Apmēram tā : "Lai gan dziedāšana un dejošana Tev sagādāja prieku, tā tomēr nebija Tava kaislība."

17.jan 2021 Atbildēt
josh

Vai tev vēl ir kāda cerība, ka šie portāli pieņems darbā kādu cilvēku darbā, kurš reāli prot šo valodu?

22.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

tādas Viktorijas ir tās tantru,mantru,pantru un citu mantru speci un smagā darba strādātājas.Bez sportsmeniem-sponsoriem vienīgais ko māk tas ir gorīties kameru priekšā un taisīt savu veco pakaļu selfijus.

17.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Re, mūsu Linda arī runāja par dziedātājas karjeras pamešanu. Vai tas raksturīgi visām dziesminiecēm?

17.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

visi pamet to kam nav pieprasijuma.Raimonds Pauls ari tagad nav zaudējiis savu vērtību.

17.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Es arī negribētu būt vienā grupā ar pederastu Eltonu Džonu. Lai arī nezin par kādu afigenno draugu man viņš neuzmestos.

17.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

man ari no tiem bail. Tā tik grib tevi piedzirdīt un tad kad atrubīsies izmantot. Tu esi īpaši stulbs,bet man patīc labā nozīmē. Vismaz viens normāls kuram nepatīk svešus baklažānus čamdīt.Bet es tev mazliet iebildīšu,tu kļūdies... ja bagāts vecis tad viņš ir homoseksuālists,bet ja ubags tad vienkārši.. pedarasts vai piders

17.jan 2021 Atbildēt
Roberts

Pretīga bāba. Pat Āboltiņa šķiet smukāka

17.jan 2021 Atbildēt

Komentēt